SMILEDESIGNS – DET ENDELIGE RESULTAT. EN VERDEN TIL FORSKEL. – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DOUGLAS BEAUTY

SMILEDESIGNS – DET ENDELIGE RESULTAT. EN VERDEN TIL FORSKEL.

Annonce for SMÌLEDESÌGNS.

Nu har jeg ikke tidligere været den heldigste indenhavner af bleg-hvide, fint på række, kønne tænder. Faktisk lige modsat, var tænderne kastet ind i min mund. Naturligvis indtil de fantastiske Smiledesigns kom ind i mit liv – og har efterladt verdens største smil og mig som en happy camper! Nu er tiden kommet til at jeg kan dele det endelige resultat. Det er en verden til forskel, faktisk mere end jeg kunne havde drømt om!

Hvis du ikke har læst mine tidligere blogindlæg omkring Smiledesigns,  vil jeg lige nævne, at jeg har været så heldig at lave et samarbejde med Smiledesigns og en invisalign-behandling. Invisalign er en usynlig bøjle der giver tandregulering. Piv smart!!

Hvis du har fulgt lidt med: Ja vist, det har taget sin tid. Det er faktisk ikke Smiledesigns skyld. Corona kom i vejen. Pokkers! Og i øvrigt har jeg været langsom i optrækket – den tager jeg på mig. Men NU er tiden kommet til at dele mine smukke, fine, bleg-hvide og fint på række tænder. Dem er jeg stolte af! Inden jeg kommer med en lang historie om mit forløb ( for den ved du kommer ), hopper jeg fluks ind og viser et før og efter billede.

Say whaaaaaat! Sidder du også og tænker det? Vanvittig resultater. Jeg indrømmer blankt, at Smiledesigns har gjort en verden til forskel i mine smil. Men endnu mere har de gjort en verden til forskel på MIN LYST til at smile og vise mine tænder. Jeg er færdig med at holde mig for munden, når jeg griner højt. Og bare dét betyder alverden!

Nå, nok svinger i valsen, nu skal vi tale om forløbet. Ellers glemmer jeg lykkeligt, at det som jeg har lyst til at dele med dig!

Frist of all: Jeg har tandlægeskræk, I know, Cray cray! Mærkværdigt nok, har det aldrig været en udfordringer i mit forløb hos Smiledesigns, til trods for det virkelig var noget jeg frygtede. Inderligt. Men de er simpelthen så gode til at rumme, forstå og sætte ekstra tid af til at forklare og fortælle. Jeg er vild med at SMÌLEDESÌGNS har styr på deres mens jeg har kunne læne mig tilbage og få et så smukt resultat.

Et af de mottoer som har jeg levet efter er: Hvis du ikke er tilfreds med noget, må du ændre det! For mig, gælder det egentlig alle aspekter i livet. Arbejde, relationer og i stor grad udseende. Det handler om selvværd og om at se sig selv i spejlet og været glad for det man ser. Det er svært at sætte en konkret pris på at være glad for sit spejlbillede – det er investering i ens selvværd! Og netop dette, kan jeg umuligt sætte en pris på, det har gjort så meget i mit liv og fjernet en barriere som har været der siden barnsben. For det vil jeg altid være taknemmelig.

I øvrigt har SMÌLEDESÌGNS gratis forundersøgelse ( læs mere her ) som jeg varmt varmt varmt vil anbefale.

 

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DOUGLAS BEAUTY