Hvordan man bruger lingeri til at fremhæve sin figur – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DOUGLAS BEAUTY

Hvordan man bruger lingeri til at fremhæve sin figur

Annonce

Lingeri er et fantastisk værktøj til at fremhæve ens figur og få en til at føle sig mere selvsikker. Der findes mange forskellige lingeristilarter, som både kan understrege ens styrker og skjule de områder, som man ikke er helt tilfreds med. Det vigtigste er at finde lingeri, der passer til ens kropsform, og som giver en god pasform. En BH er et af de mest almindelige stykker lingeri, men det kan også være en hofteholder eller en bodystocking. Nogle af de bedste typer af lingeri til at fremhæve figuren inkluderer blandet andet en push-up BH, en minimizer BH, shapewear og trusser med høje ben. Disse styles vil hjælpe med at definere din talje, give definition til hofterne samt skabe balance mellem overkrop og nederdel. En anden god ting ved disse styles er, at de ofte har ekstra funktioner såsom støttende stropper eller indlæg for bedre komfort. Du kan med fordel tage et kig på netlingeri.dk, hvis du ønsker at se et stort udvalg af lingeri.

Hvor ofte skal man udskifte sit lingeri?

Det er meget forskelligt, hvor ofte man skal udskifte sit lingeri. Det afhænger af kvaliteten og materialet på det lingeri, du har, samt hvor ofte du bruger det. Det er en fordel at vælge lingeri af god kvalitet og af materialer, som holder længere i tid – på den måde behøver man ikke at udskifte sit lingeri så ofte.

 

Hvilke forskellige typer af lingeri findes der på markedet?

Der findes et væld af forskellige typer af lingeri på markedet. Det kan være alt fra trusser, bh’er, korsetter og bodystockings til meget andet. Trusser er en almindelig type lingeri, som typisk fås i mange forskellige stilarter såsom hipsters, thongs og mange andre. Bh’er er en anden populær type lingeri og fås i mange forskellige størrelser og former – lige fra push-up bh’er til balconette bh’er med flere. Korsetter er en anden type lingeri, der ofte bruges til at fremhæve taljen og skabe et mere feminint udseende. Klik ind på netlingeri.dk og se alle de forskellige typer, der findes.

Hvilken størrelse lingeri skal man vælge?

Det er meget vigtigt, at man vælger den rigtige størrelse lingeri, da det kan have stor indflydelse på komforten og pasformen. Det er derfor vigtigt, at man måler sig selv først. På den måde er du sikker på at finde den rigtige størrelse. Man skal måle brystet omkring ribbenene, under brystet og taljen. Når man har fundet disse mål, så kan man sammenligne dem med de forskellige lingerimærkers størrelsesguide. Dette vil hjælpe dig med at finde den helt rigtige størrelse. Derudover kan du tage et kig på størrelsesguiden hos netlingeri.dk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DOUGLAS BEAUTY