DOUGLAS BEAUTY – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ÆRLIGTALT: JEG ER PIV FORELSKET I BONDAGE LINGERI

DOUGLAS BEAUTY

Reklame for Douglas Beauty.

En lille skrivelse om skønhed og Douglas Beauty.! Der er ingen tvivl om at vi kvinder kan være forfængelige. Men lad os lige vende hele bøtten engang: Med ønsket om at være den bedste udgange af os selv. Handler om os. Ingen andre. Kun os. Hvordan vi ser på os selv, vores spejlbillede. Der er stor forskel på mit eget spejlbillede, når vi taler om morgens Slidte Lis vs. Kontor-Signe på vej ud af døren. Der er ingen tvivl om jeg elsker nutidens redskaber til mit fjæs. Skønhedsredskaber. Cremer, makeup og contouring. Alt hvad der kan få mig til at stråle og iøvrigt få markeret kindben, sød lille næse og store dådyrøjne. Ja tak – kør!

Derfor er det en ekstra stor fornøjelse, at dele nyheden med dig om at tyske Douglas Beauty har udvidet til Danmark! Med over 2.000 fysiske butikker rundt omkring i Europa, er vi nu piv heldige at byde dem hjertelige velkommen i vores lille land. “Hvad betyder det for mig?” tænker du måske. Jamen er jo trods alt min vigtigste opgave at dele med dig i det her indlæg. Halleluja og velbekomme!

 Douglas Beauty er det tyske svar på alt godt fra skønhedens verden. De har kæmpe succes, med godt grund og et fantastisk sortiment inden for skønhedspleje. Som i FANTASTISK sortiment. Faktisk har de, de fleste af mine hverdags favoritter. Som en virkelig god mascara fra Lancome, et fantastisk brow kit fra Anastasia eller den dejlige foundation Estee Lauder. Alle musthaves i min toilettaske!


3 af mine top gode grunde til at kigge forbi Douglas Beauty.

1. Douglas Beauty har også virkelig nogen fine priser! Som i virkelig dejlige priser. Hvem elsker ikke rabat og gode priser, midt i den inflation som raser ubehageligt meget derude?! Det bliver et pænt ja tak herfra!

2.Douglas Beauty har en yderst hurtig levering. Jeg bestilte mine produkter fredag formiddag, mandag morgen var de i mine hænder. Med andre ord, du skal ikke sidde og trille tommelfingre mens du venter på en pakke. They got you!

3. Douglas Beauty har en vildt brugervenlig website. Det er virkelig nemt at finde frem til de rette produkter. For ikke at tale om inspiration. Det er jo altid en fornøjelse. Nemt og hurtigt!


Ha’ en rigtig dejlig dag!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÆRLIGTALT: JEG ER PIV FORELSKET I BONDAGE LINGERI