ÆRLIGTALT: JEG ER PIV FORELSKET I BONDAGE LINGERI – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
CORONA & WORK UPDATE

ÆRLIGTALT: JEG ER PIV FORELSKET I BONDAGE LINGERI

Annonce for Hunkemöller.

Idag får du en lille hemmelighed fra mig. Ærligtalt: Jeg er piv forelsket i bondage lingeri! Jeg nyder simpelthen den følelse som lingeriet giver mig! Som at have en hemmelighed, føle sig forførrende og sexet. Det er en vigtig faktor for mig, som kvinde, at jeg føler mig godt tilpas og frækt undertøj gør i den grad noget ganske særligt for min udstråling . Jeg nyder at forsøge mig med forskellige outfits, hvor skønhederne er en del af resultatet. At man lige kan spotte mit valg af undertøj, gør mig bestemt intet. Tværtimod.

Mens undertøjsskuffen er spækket med franske Aubade’s Boite A Desir serie, har jeg søgt efter andre muligheder. Billige muligheder. For lad os være ærlig, fransk undertøj er bestemt ikke i den billige ende. Her er jeg blevet pjattet med Hunkemøller, deres forførende lingeri er ganske enkelt fortryllende. I øjeblikket har jeg gik på denne smukke Sabbath body som er sat ned til blot 175,00 kr – et fund for pengene! Du kan også få en flot lille pisk til blot 100kr.

Jeg kan egentlig meget godt lide at være nedtonet. Med alderen er blevet en sjældenhed at jeg bevæger mig rundt i små korte kjoler og high heels. Som kvinde er det vigtigt for mig at holde fast i min seksualitet, meget muligt at vi har corona tilstande men det behøver ikke at betyde det skal være kedeligt. Vi har alle vores små hemmeligheder, og til trods for bondage sensuelt generelt ikke er min kop te, så er det overraskende nok bondage lingeri som gør en af de små lille forskel i min hverdag. Vi skal være gode ved os selv!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CORONA & WORK UPDATE