CORONA & WORK UPDATE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
WHAT: SOLGT OG KØBT LEJLIGHED

CORONA & WORK UPDATE

Det er på sin plads, at jeg giver dig en Corona & Work update. Hvis du følger lidt med på instagram, har der været små stykker, men opdateringen fortjener et indlæg. Det var været alt andet end underholdende!

Corona har påvirket de fleste af os selvstændige og anderledes er det ikke for mig. Vi er blevet påvirket på hver vores måder, nogle hårdere end andre. Og heldigvis er min lille PR baby ikke gået konkurs – 7,9, 13 og bank i bordet. Jeg har været nød til at minimere og minimere så meget som muligt. Da Mette lukkede Danmark ned, kendte ingen af os til forløbet eller tidshorisonten. Dog stod det meget klart for mig, tidligt, at jeg var nød til at tag nogle ikke så sjove tiltag. Elephants and Ants er stadig en ung virksomhed med 2 år på bagen. I min spæde opstart, traf jeg et valgt om at investere i den rette lokation i hjertet af København K og flotte store lokaler. Det har været fantastisk, vi voksede meget hurtigt og det var vist sig at være den rette investering. Bare ikke når en Corona rammer. Lejemålet på Læderstræde blev opsagt og alle udgifter er gennemgået, for at skære hvor det gav mening. Desværre galt det også løsninger for mine helt igennem skønne piger! Lad mig være ærlig, det var ikke sjovt. Langtfra. Men jeg var og er stadig nød til at se et normalt flow, før jeg igen investere i nye smukke lokaleomkostninger, ansatte og alt hvad der ellers kommer med at drive en velfungerende virksomhed. Dog er det tættere på nu og hurtigere end forventet! THANK GOD!

Dog er intet så dårligt, at det ikke er godt for noget. Grundet Corona, har jeg revurderet og re-tænkt min forretningsmodel, min strategi og taget nye ekstremt spændende tiltag, som jeg måske ikke ville have gjort, hvis vi ikke var blevet ramt i den grad. Jeg har altid været en stor foretaler for at se det positive, selv i svære tider, og denne gang er ikke anderledes. Det føltes som at gå igennem en storm, hvor dét hele, på et øjeblik føltes som altid blev revet væk under mig. Jeg stod med opsigelser fra kunder, en kæmpe husleje, ansatte, salget af vores hjem, købet af vores nye og i øvrigt full-time mor til en 4 årige. Det var voldsomt! Men hvad har det givet? Re-tænkningen af virksomheden er en succes i sig selv, en jeg er stolt af. Og til trods for lange dage og kæmpe beslutninger der skulle træffes, føler jeg også det har givet kærlighedsvæsnet og jeg en masse nærvær. Hun har været fortryllende til at vente, mens jeg arbejdede og vi fik rigtig gode rutine med tosomhed, kvalitetstid og også plads til at-mor-skal-arbejde.

Der er ingen tvivl om, at vi alle hellere ville være foruden de sidste mange mdr’s udfordringer, og selvfølgelig også de mennesker der mener corona har været en ferie. Som mennesker har vi et valg når lortet ramler. Det er et valg at finde løsninger og og finde det positive. Det skal dog ikke være en hemmelighed, jeg har grædt, i liggende fosterstilling med hoved begravet nede i en pude. Alt skal nok blive godt igen. Det er kun et spørgsmål om tid. Det bliver anderledes og måske bedre.

Det var så min opdatering!

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Godt at være positiv i en svær tid! Giv aldrig op 🙂 Selvom vi nu er samme sted igen…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT: SOLGT OG KØBT LEJLIGHED