WHAT: SOLGT OG KØBT LEJLIGHED – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
#MÆND OPDRAGELSEN AF DE TO MEGET FORSKELLIGE KØN

WHAT: SOLGT OG KØBT LEJLIGHED

Det ville være synd at sige, at jeg får opdateret bloggen jævnligt. Jeg har sluppet den dårlig samvittighed over at de manglende opdateringer – det er jo livets gang som spiller ind. Ikke desto mindre sker der stadig enormt mange ting i vores liv. Både på karriere fronten som privat! Mens Corona stadig raser og lad jeg karriere fronten være stille i dette indlæg og i stedet fokusere på, at vi har solgt og købt lejlighed. Når jeg nu siger vi, mener jeg: Sophmus og jeg! Altså selve salget og købet, har jeg selv stået for – hvilket er en velsignelse at jeg har muligheden!

Det var f***** nervepirrende, da budet på min egen lejlighed tikkede ind. Så skræmmende og sårbart, ikke mindst fordi der oven i hatten er en krise som gør det svært at spå fremtiden. Men også fordi denne gang er det mig og kun mig, som sælger og køber. Ikke med en kæreste og ikke et forældre køb – det er første gang palle alene i verden. Og dét var svært, men kan mærke det var den rigtige beslutning! Nu har jeg så oven i hatten hoppet ud i en mere eller mindre renovering af den nye lejlighed. Til mit forsvar, har lejligheden ikke set en håndværker i noget der ligner 35 år. I første omgang havde jeg tænkt mig, at vi skulle flytte ind – præcis som den var. Men jeg fik muligheden for at blive på Nørrebro i 2 mdr længere tid end forventet, en chance jeg piv hurtig greb. Tingene begynder at spidse til, med en indflytnings dato den 25 juni – er tiden snart klar til at bestille flyttekasser til nedpakning. Jeg må blankt indrømme, at flytte og renovere med et barn er en langt større mundfuld, end da vi flyttede fra Frederiksberg til Nørrebro.

Den nye lejlighed har beliggeenhed på Frederiksberg. I smørhullet af mit gamle hood, som jeg inderligt elskede – ude er godt men hjemme er bedst. Det er en stuelejlighed på 90 kvm, med hele 50kvm privat terrasse oven i hatten. Det bliver herligt at bolder sig på! Området har legeplads, svømmepool og tennisbane, plus piv mange grønne områder. For ikke at glemme privat parkering, nu har vi kun cykler, men skulle vi overveje en lille dyt – så kan den holde gratis! Det er ikke en højt-til-loftet-stuk lejlighed og den er ikke fra 1906 med romantiske unikke detaljer – det er noget andet og mere plain. Men det passer til dén måde vi er en familie på. Et køkken alrum, hvor man kan være sammen. Et område hvor Sophmus kan cykle, lege og få nye venner. Jeg er ikke i tvivl om, at lejligheden bliver fortryllende smuk og skaber rammerne for vores hjemmelige oase i mange mange år ud i fremtiden. Det er med sommerfugle i min mave og en møg stor glæde over at vi om en mdr skal starte vores Frederiksberg eventyr!

Det var dagens opdatering på dét som fylder en del i vores liv i øjeblikket. Kryds fingre!!

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#MÆND OPDRAGELSEN AF DE TO MEGET FORSKELLIGE KØN