#MÆND OPDRAGELSEN AF DE TO MEGET FORSKELLIGE KØN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DAGENS TIP: DU KAN TJENE PENGE PÅ DIN SHOPPING!

#MÆND OPDRAGELSEN AF DE TO MEGET FORSKELLIGE KØNFeminist! Mens vi tænker på rødstrømperne og kvindebevægelsen, som kvinder uden bh, der kæmper for ligestiling, så tag du ikke fejl af de kvinder, som har gjort en verden til forskel for fremtidens kvinder i Danmark. Vi kan stille mange spørgsmål til de forskellige kønsroller og særligt opdragelsen af de to meget forskellige køn. Mens kvinder bliver opdraget til ikke at bære sig selv med værdighed, ikke være udfarende seksuelle væsner og med maner, kan vi stille spørgsmål til om mænd får samme opdragelse. Eller nej, lad os ikke stille et spørgsmål, som vi allerede kender svaret til. Let og elegant springer vi over til de herreløse hunde som hopper fra seng til seng. De “seje” mænd, som uden at tøve stikker guleroden op i dét som kan bevæge sig. Uden nogen form for respekt for deres nedredele, og naturligvis uden beskyttelse og ansvar. Just like a trashstix 😉 Puha… hvor i al verden skal jeg starte med med at pakke min firekantet holdning ind i et lidt pænere papir. Here we go: WTF is wrong? Vi må erkende at største delen af denne type mænd, ikke kan havde haft én stærk kvinde til at opdrage og guide i behandling af kvinder. Jeg er personligt, all in med en mere fri seksualitet og adfærd. Men at fylde piger med bullshit og latin, for ét mål er lige lidt for meget til min kop te. Mener bestemt, at man nemt kan være seksuelt aktiv og stadig være respektfuld i et sammensurium. Eller er jeg helt forkert på den her?

Men det er alligevel mig en gåde at i det her kødmarkedet, i form at dating app’s, at der findes et behov for at skrive sin tissemand størrelse. I’m not even kidding! Og dernæst undre det mig, utroligt meget, at der er dæmme da ikke meget personlighed tilbage i leverpostegen af en dansk mand. Wauw, jeg lød lige som en virkelig strid banana? Well.. Det er jo ikke så fan’s svært at tilfredsstille en kvinde, på flere planer. Det handler for helved da bare om at tilsidesætte sit ego og åbne øjnene.

Når jeg nu startede ud med ordet, Feminist! Så må jeg erkende, at jeg sgu nok altid har været en smule rødstrømpe. Med en firekantet holdning og en rapkæftet mund, tror jeg vitterligt ikke at min opgangskreds er i tvivl om, at jeg ikke er en klassisk nikkedukke. Til trods for jeg tror det ville være en del nemmere til tider. Igennem mange år, har jeg bevæget mig rundt i nattelivet og har oplevet hvordan mange mænd efter 300 genstande, tror de bliver forvandlet til guds gave til kvinder. Hvordan deres respekt for det modsatte køn ikke er på det højeste, man kunne mistænke at disse hunde-ligende-væsner tænker nattelivets kvinder er et tag-selv-bord eller at de tror diskotekerne er byttet ud med div. bordeller. I mine yngre dage, må jeg indrømme, at min hånd var en del mere løs, når denne adfær forekom. Med alderen har jeg lært, at det er mit tegn til at gå hjem. Men det er da mærkværdigt, hvordan de to køn, kan tænke så forskelligt. Inderligt, det er mig en gåde.

Nu må jeg hellere stoppe mens legen er god og huske mig selv på at min blog ikke er en diskussionsklub. Så holder mig i skindet og takker af for idag. Kys kys

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS TIP: DU KAN TJENE PENGE PÅ DIN SHOPPING!