DAGENS TIP: DU KAN TJENE PENGE PÅ DIN SHOPPING! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
#BOSSLADY MØD HANIEL

DAGENS TIP: DU KAN TJENE PENGE PÅ DIN SHOPPING!

Annonce for Eovendo.

Det er ingen hemmelighed, at vi er mange som elsker shopping! Men vidste du, at du kan tjene penge på din shopping – også til dine børn, hjem og mand? Jeg har ex. tjent penge på mit outfit! Idag deler jeg dagens tip: Du kan tjene penge på din shopping!

Den er god nok, det er enkelt, nemt og hedder cashback. Det er ikke helt tosset, faktisk ganske genialt her i forbindelse med Black friday! Vi bloggere har i årevis levet godt af affiliate eller reklame links. Som egentlig i bund og grund er det samme udgangspunkt, nemlig en procentdelen af salget tilbage ned i din lomme. På danmarks største cashback site, Eovendo er der et hav af webshops – nærmere over 400 – ligefra tøj til måltidskasser. Basically everything! I blandt finder du webshops som Babyshop, Kids-world, Naturebaby og Luksusbaby. Alle er nogle af mine favoritter inden for shopping til Kærlighedsvæsnet, og som jeg glædeligt får en “rabat” hos igennem cashback. Altså, du skal shoppe præcis som du plejer, men igennem Eovendo får du både få de bedste rabatter plus cashback. Hvilken jo er EKSTRA smart her i forbindelse med Black Friday, hvor der er ekstra gode rabatter at hente, forhøjet cashbacks og konkurrencer ift. med både Black Friday og Cyber Monday 😉

Eovendo arbejder således, at de har lavet nogle piv gode aftaler hos de forskellige webshops. Således at de og du tjener en procent del af salget, når du shopper igennem dem. Præcis som, en blogger der skriver “reklame link“. En procent del af salget. Det Eovendo tilbyder, er at dele denne procentdel med dig, således at du tjener penge på dine egne køb. Hvilket jo bestemt ikke er noget at klage over! Som noget ekstra kommer Eovendo også til at tilføje en masse konkurrencer i forbindelse med Black Friday / Cyber Monday.

Et par eksempler på, hvordan du tjener penge:

3o kr. virker måske ikke som det største beløb, men mange bække bliver til en stor år. Forestil dig, at hver gang du shopper online, tjener du 30kr på hvert produkt. På et år bliver det godt nok til mange penge. Som en lille ekstra info: Eovendo har faste brugere, som har gjort det til en vane at shoppe igennem dem og derved fået mere end 10.000 tilbage i cashback. Det er dæmme en god rejse og fantastiske julegaver. Og ganske enkelt er det fuldstændig gratis at være bruger.

Psssst Opret bruger senest 28/11 og deltag i konkurrencen lige her om et gavekort til Deichmann sko på 2.000,- kroner.

Som afslutning, vil jeg lige sige det var så lidt og happy shopping :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#BOSSLADY MØD HANIEL