SMILEDESIGNS – FOR INGEN BURDE BEGRÆNSE SIT SMIL – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HVORFOR HAR DU IKKE EN KÆRESTE?

SMILEDESIGNS – FOR INGEN BURDE BEGRÆNSE SIT SMIL

Annonce for SMÌLEDESÌGNS.

Hvordan sætter jeg ord på hvilken forskel mit samarbejde med Smiledesigns har gjort for mig? Hvordan beskriver jeg bedst muligt, hvor overdrevet lykkelig jeg er for resultatet af tandreguleringen allerede? Eller hvordan jeg efter 4 uger, ikke kunne få armene ned over den forskel jeg kunne se på mine bisser? Hvordan beskriver jeg egentlig, hvordan det er at en så kæmpe stor begrænsning i mit liv er fuldstændig fjernet? Ja, hvordan gør jeg egentlig det? For hold nu op, det kan tusinde ord jo ikke engang beskrive. Men jeg vil da gøre et ihærdigt forsøg på at sætte ord på alle de lykkesstrømme jeg har inden i, over det her samarbejde og hvor pjattet jeg er med at samarbejde med de mest kompetence og dygtige mennesker hos Smiledesigns.

Da jeg startede mit Invisalign forløb hos Smiledesigns, var det en velovervejet og gennemtænkt beslutning. Igennem min folkeskole havde en togskinner på, men med alderen var mine tænder rykket tilbage og ærligtalt var togskinne-årene fuldstændig et spild af tid. Igennem mit voksenliv har jeg oplevet en ekstrem begrænsning i mine grin og smil. Når latteren pressede på, holdte jeg mig for munden, altid i mens jeg klukkede derudaf. Ofte uden at tænke over, at jeg holdte for mine tænder. Når jeg fik taget billeder, havde jeg én god side og én ekstremt dårlig, for den ene side var der en tand som pressede ind og det lignede et hul i min tandrække. Alle disse begrænsninger, som har påvirket mit liv – ligger helt tilbage fra skoletiden hvor jeg blev mobbet med mine piv skæve bisser. Dagene op til mit Invisalign forløb skulle starte, kom tankerne: “Gør det ondt? Vil jeg blive irriteret over den usynlig bøjle? Vil jeg føle en begrænsning i forløbet med mad og drikke?” Svaret kender jeg nu: Ja i en kort periode og ingen begrænsninger i forhold til mad og drikke.

Det øjeblik jeg træder ind hos Smiledesigns, spredes der en kæmpe ro. De er simpelthen de mest kompetence og herlige mennesker, som altid sætter dig, din tryghed og din tandsundhed på første række. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg har en smule tandskræk, men der har ikke været et eneste øjeblik hvor jeg har følt mig usikker under deres pleje. Tværdigt imod! I mit Invisalign forløb, har jeg fået fjernet en mælketand som deres søsterklink, jeg har jævnligt været forbi for at få slebet imellem tænderne og for at gøre plads til at de kunne rettes. Jeg har skiftet bøjlen hver uge. I starten følte jeg det spændte på mine tænder og at det kløede men efter 3 dages tid, vænnede jeg mig til bøjlen. Idag kan jeg ikke forestille mig, at skulle undvære den.

For at vise resultatet, deler jeg et billede fra før jeg startede samarbejdet op med Smiledesign og 12 uger inden i forløbet. Det var allerede en verden til forskel. Det sidste billede, er fra nu og fra starten. Er det ikke hvad man kalder et smiledesigns smile? Og jeg er ikke engang færdig endnu.

Vi lever livet, med vores fejl og mangler. En usikkerhed i barndommen, kan blive en begrænsning i voksenlivet. Og sammen med Smiledesign har jeg lært, at den begrænsning kan fjernes. Det er svært at sætte ord på noget, så værdifuldt. Det har allerede gjort en verden til forskel for mig, min måde at kommunikere med andre mennesker, mit smil og min latter – det kan man simpelthen ikke gøre op i penge. Det er priceless! Da jeg startede for 25 uger siden, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forstået hvilken forskel det ville gøre. Ja, fik jeg gennemgået og tilsendt en film fra Smiledesign omkring mit Invisalign forløb og den forventede ændring. Men hvilke forskel det ville gøre for min personlighed. Det havde jeg ikke regnet med. Jeg er lykkelig og er forlængst stoppet med at holde mig for munden når jeg griner! Sidst men ikke mindst, giver det mig en kæmpe ro inden i, at vide der findes et alternativt til den togskinne jeg selv havde på i folkeskolen. Den skinne som ikke bare gjorder ondt men også var et oplagt mobbe-emne for mine klassekammerater. Roen består i, at vide at hvis min datter skulle havde brug for at en tandregulering, findes der et alternativ som gør hele ens verden lettere og bedre. For ingen burde begrænse sit smil, sin latter og høje grin grundet den usikkerhed som er forbundet med mobning og skæve tænder. Ingen. 

Til afslutning vil jeg nævne, at Smiledesigns tilbyder en gratis forundersøgelse til alle. Så går du rundt med en begrænsning i forhold til dit smil, kan jeg varmt anbefale at du besøger smiledesign og stiller alle de spørgsmål som du skulle sidde med.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORFOR HAR DU IKKE EN KÆRESTE?