HVORFOR HAR DU IKKE EN KÆRESTE? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HVILKEN ER DIN MADISON PROFESSIONAL FAVORIT?

HVORFOR HAR DU IKKE EN KÆRESTE?

Solomor og selvstændig, et enme som jeg har været inde og berøre tidligere her på bloggen. Der er ingen tvivl om, at jeg ville ønske at der var et par ekstra timer i døgnet. Jeg elsker min rolle som mor, og forguder mit lille kærlighedsvæsen på snart 4 år. Jeg nyder kvalitetstiden og tosomheden sammen med hende. Ligesom jeg også er pjattet med at være karriereorienteret og drevet arbejdsmæssigt af passion og fordybelse. Et spørgsmål jeg får ofte, hvorfor har du ikke en kæreste?

Svaret er enkelt: Jeg har ikke en kæreste, fordi jeg ganske enkelt ikke prioritere mit dating liv. Jeg kastede mig i en kort periode ud i kødmarkedet, hvor jeg undervejs både mødte herreløsehunde, slidte-lis i en mandeversion, sludret med revl og krat på div. dating apps og ekstremt dejlige mænd som har forstået at forførelsen kunst er et mesterværk. Og her kan vi igen diskutere om der findes datingtends eller dårlig opdragelse. Men den periode har jeg pt. sat på hold, ganske enkelt for at have fokus på at få hverdagen til at fungere. Når det er sagt, har jeg aldrig været en kvinde, som ønsker at nøjes og det har ikke ændret sig med alderen. Med et brændende ønske om at at have fyrværkeri og sommerfugle i min mave. Faktisk er jeg nød til at have det, for at vedvarende holde en interesse i en mand. Med tiden har jeg fundet ud af, at jeg mister interessen hurtigere end jeg har gjort tidligere. Faktisk forsvinder den ofte ligeså hurtigt som den er kommet. I øvrigt er det vigtigt for mig, at jeg har plads til at være mig, solomor og karrierekvinde, hvilket godt kan være noget af en mundfuld for selv den mest tålmodige mand. Jeg er ikke i tvivl om at jeg nok skal forelske mig hovedløst i et pragtfuldt menneske, og naturligvis ønsker jeg tosomheden med et voksen menneske. Familien. Nærvær. Kærligheden.

Fordi jeg ved at jeg får spørgsmålet: Min kjole er fra YAS og købt hos Eness.dk lige her. Og den er købt af mine egne penge og dette er IKKE en reklame 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVILKEN ER DIN MADISON PROFESSIONAL FAVORIT?