HVILKEN ER DIN MADISON PROFESSIONAL FAVORIT? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SAMMENSURIUM AF BOTOX, FILLER OG MOR

HVILKEN ER DIN MADISON PROFESSIONAL FAVORIT?

Annonce for Madison Professional.

Vi kvinder kan muligvis ikke altid kalde os handyman, men redskaber ejer vi masser af! Pensler til fjæset og børster til håret, naturligvis med mange forskellige af slagsen til hver sit formål. En mindre, men yderst vigtig detalje. Jeg er så heldig at samarbejde med Madison Professional i dette yderst velformuleret blogindlæg. Heldig er jeg, da jeg i forvejen er STOR Madison Professional fan. Du har ofte hørt mig omtale mit kæmpe store garn og udfordringerne ved at style og ikke mindst tæmme noget så stort og ustyrligt. Jeg har erfaret af Madison Professional og jeg, er et yderst perfekt match og nu forstå du måske min glæde over også at kunne kalde dem mine samarbejdspartner. For ser du, jeg har fået lov til at teste disse fire fantastiske og fuldstændig forskellige børster. Juhuuuu!

Inden vi kommer til alle mine yderst vise ord, vil jeg lige sætte lidt ord på produktionen. Lidt bonus info omkring Madison Professional-børster, er nemlig at der er taget hensyn til dyr og mennesker. De bliver produceret i Sydkorea, hvor der o% børnearbejde ( vigtigt for os mødre og vores samvittighed ). I øvrigt stammer alle hårene fra vildsvin som er opdrættet til fødevare brug og har det fabelagtigt under kontrol fra de Sydkoreanske landbrugsmyndigheder. I tilfælde af du nu tænker, hvordan kommer hårene af dyrene, kan jeg roligt fortælle dig de naturligvis først bliver fjernet efter slagtning og at produktionen bidrager til at der anvendes mest muligt ud fra hvert slagtet dyr, da hårene ellers ville være et spildprodukt. Så har vi samvittigheden i orden og kan fortsætte indlægget.

HVILKEN ER DIN MADISON PROFESSIONAL FAVORIT?
Der er vitterligt en børste til enhver lejlighed og naturligvis hår. Én ting er helt sikkert, dit liv bliver meget nemmere med de rette redskaber! Det gør en himmel til forskel, hvis du spørger mig!

Her ser du et billede af Madison Professional – HyperFlex Boar Brush. Børsten er nænsom og føler hårets struktur. Ex. har mit kæmpe store garn brug for en børste-tur efter badet, bruger jeg HyperFlex Boar Brush, som er nænsom og super nem at arbejde med. Jeg bruger altid børsten når håret skal føntørres, fordi den er så luftig og arbejder super godt sammen med en hurtig hverdags-føn.

Hvor imod Madison Professional – Boar & Nylon Brush Large, er fantastisk på de hår-filterede dage. Den kan klare opgaven, uden at jeg behøver at hive i håret eller sidde i timevis og forsøge at få en knude ud. Hårbørstens pigge er en kombination af vildsvinehår og nylon. Den er fantastisk og lad mig forklare det enkelt: Boar & Nylon Brush Large børsten er en lifesaver for alle kvinder med kæmpe garn! Jeg bruger i øvrigt Boar & Nylon Brush Large, når jeg skal style mit hår igennem en længere weekends-føn efterfulgt af en tur med glattejernet. Til slut bruger jeg altid Madison Professional – Boar & Nylon Brush Medium, men den kommer jeg til længere nede i dette indlæg.

Her er Madison Professional – Soft Detangling Brush. Den er vores en “fælles-børste“, som jeg børster Kærlighedsvæsnet’s hår med. Det er den selv samme børste som hun bruger til at lege med mit hår. Børsten er simpelthen så blid og fin, som ikke gør nas under legen med sit nyudklækkede frisør-barn. Den er legende nem og virkelig fantastisk til børn!

Madison Professional – Boar & Nylon Brush Medium, er min to-go børste. Til trods for mit garn er kæmpe stort, er den fortryllende at have med i tasken. Den giver det ekstra shine som jeg har brug for, særligt efter en arbejdsdag på vej til after-work-cocktails. Det er den børste jeg bruger mest i min hverdag og kunne ikke være foruden det mindre vidunder.

Dagens store spørgsmål: HVILKEN ER DIN MADISON PROFESSIONAL FAVORIT? Jeg kan simpelthen ikke vælge. Jeg er af den overbevisning, at man aldrig skal gå ned på redskaber som gør en forskel i livet. Sidder du lige nu, med lysten for at få nogle fantastiske redskaber til dit hår, kan jeg varmt og af hjertet anbefale Madison Professional. Du kan finde en komplet forhandler-liste i Danmark lige her og de også købes online hos billigvoks.dk lige her. Som afslutning vil jeg sige det kort: Du vil ikke fortryde det!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAMMENSURIUM AF BOTOX, FILLER OG MOR