STATUS FRA KONTORET – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
TIPS TIL AT LAVE EN BILLEDVÆG - MINI MAKEOVER

STATUS FRA KONTORET


reklame / for egen virksomhed.

Til trods for jeg har været selvstændig i mere end 8 år, er jeg vild med konceptet at have en arbejdsplads, kollegaer og at se andre mennesker i hverdagen. Det er f****** fantastisk! Jeg indrømmer blankt, at de daglige outfits post og dagene hvor hver detalje fra hverdagen blev delt på instagram, er mere eller mindre fortid. Men altså i ny og næ elsker jeg jo stadig at dele lidt ud, og idag skal du da lige have en status fra kontoret.

Elephants and Ants, min lille PR baby er jo intet mindre end fabelagtig. Faktisk repræsentere vi alle mine favorit brands og føler mig så heldig at jeg hver evig eneste dag kan arbejde omkring piv kompetence og hammerne dygtige mennesker! Vi formidler PR imellem de sejeste børnebrands, pressen, influencers og andre relevante nøglepersoner. Ja, det lyder spændende ik? Det er det bestemt også og jeg elsker det. Virkelig!

Outfit of the day – Waaaaaauw surprise! Idag rocker jeg et mere eller mindre Stine Goya outfit. Du kan efterhånden ikke være i tvivl om jeg er så pjattet med mærket, som jeg idag har sat sammen med de mest behagelige og fleksible sneaks – Cloud fra On Running. Ej men jeg kan bo i de sneaks!

Du må altså have en herlig tirsdag!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIPS TIL AT LAVE EN BILLEDVÆG - MINI MAKEOVER