TIPS TIL AT LAVE EN BILLEDVÆG – MINI MAKEOVER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
RENT LUFT ER SATME LÆKKERT!

TIPS TIL AT LAVE EN BILLEDVÆG – MINI MAKEOVER

Annonce for Desenio.

Det er simpelthen så enkelt og nemt at lave en mini makeover i et rum. Skab en lækker billedvæg og vupti vupti du har fået et nyt rum! Idag deler jeg mine tips til at lave en billedvæg i samarbejde med Desenio, som jeg har fået æren af endnu engang at samarbejde med. Faktisk har Desenio nok verdens nemmeste redskab til at bygge din egen billedvæg! Et visuelt tool hvor du kan udvælge dine favoritter, hive alle deres plakater ind på en billedvæg, vælge om du ønsker rammer til plakaterne og se en samlet pris inkl. rammer inden dit køb. Det har faktisk aldrig været nemmere! Nedeunder kan du se min billedvæg, som jeg bestilte den.

Waauw!! Jeg er amazed over, hvor nemt det er – slut med at måle op, skrive mål på rammer eller plakater og udvælge farvesætninger. Det skal lige siges, at jeg er den største nørd som har brugt photoshop til visuelt at forestille mig lejlighedens billedvægge før købet. Det er slut! I øvrigt har jeg bestilt fra venstre: Plakat pink sky, Plakat dried allium flowers no2, Plakat Figuratone, Plakat pink dress, Plakat desert lines no2, Plakat soothe your soul, Plakat soft lines, Plakat sound of music 3.

Leveringen fra Desenio er i øvrigt hurtigere end lynet, jeg modtog alle mine nyeste skønheder med rammer 1,5 døgn efter jeg havde bestilt dem! Det næste step: Hvordan får jeg dem op? Jeg plejer at tage det hvide stykke papir ud af rammen, lave et hul i papiret hvor ophænget og sømmet skal sidde, hvor efter jeg klister hele herligheden op med tape, som du kan se på billedet nedeunder.

Det er super nemt og for mig virker det fantastisk. Jeg er en ekstrem visuel kvinde, som bor i en gammel herskabslejelighed, på denne måde kan jeg være sikker på at alt spiller og ikke er skævt. Nu tænker du nok, hvorfor bruger hun ikke bare et vaterpas? Væggene er piv skæve!

Som afrunding er der ikke andet end at sige: Spring ud i det og lav din egen smukke billedvæg!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RENT LUFT ER SATME LÆKKERT!