RENT LUFT ER SATME LÆKKERT! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ER DET OKAY AT BESTIKKE SIT BARN?

RENT LUFT ER SATME LÆKKERT!

Reklame, fået i gave.

Rent luft er satme lækkert! Ja, altså nu er Dyson hverken ukendt for mig eller det britiske kongehus. ( Hvis du forstå min ekstremt gode humor, kan du læse her ). Jeg har selv samme sag stående i mit soveværelse. Det er ingen hemmelighed, at vi bor midt i storbyens bilos, ganskevist er der højt til loftet meeeen bilerne suser forbi og byen er levende. Jeg er blevet super glad for vores store Dyson pure cool, som jeg købte efter jeg deltog i et event tidigere på året. Forgabt i tanken om at leve, åbne og sove i rent luft, købte jeg en af de store sataner! Nu har jeg så fået denne lille lækre sag i gave – Dyson pure cool me. Den er beregnet til at rense luften omkring dig, hvilket gjorder det oplagt for mig at hive den med på arbejde! Der er ingen tvivl om at ren luft gør underværker. Hjernen fungere bedre! Jeg har igennem længere tid oplevet Dyson luftrenser’s effekt i mit hjem og er ikke i tvivl om at den vil gøre ekstremt meget gavn på arbejdet!

Du kan finde og læse mere om alle Dyson’s luftrensere lige her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET OKAY AT BESTIKKE SIT BARN?