DET ER LIDT SUNDT AT VÆRE EN BALLADEMAGER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
WTF JEG HAR GLEMT MIN EGEN FØDSELSDAG

DET ER LIDT SUNDT AT VÆRE EN BALLADEMAGER

Reklame.

Det er sundt at være en ballademager. Bare en smule! I weekenden har du kunne følge min teenager-weekend på instagram story, hvor jeg bundærligt kan sige jeg ikke mange hæmninger havde. Whatsoever! Uden at komme for meget ind på weekendens strabadser, kan jeg roligt sige at fortsætter min nye stil. Out going! Til trods for at mandagen er min absolutte favorit dag på ugen, er tirsdag altså ikke helt så tosset. Det betyder også, at jeg finder min vej tilbage på tasterne for at give dig en opdatering på både tirsdags outfit og livets gang. Lad os starte med den outstanding kjole som jeg rocker idag, den er fra eness.dk og fra mærket Second Female. En lækker oversize kjole, som både er comfortable og smuk! Hvis du også er lidt pjattet med den, er der et direkte link her. En opdatering på hverdagen og livetsgang, puha der sker meget. Er det mig, eller flyver tiden altid afsted? Den største ændring i hverdagen er at Kærlighedsvæsnet er startet i børnehave. Til trods for at indkøringen er sparet væk, i relation til de enorme besparelser Københavns kommune har, er det gået fortryllende godt! Fra den ene dag til den anden, er hun stoppet med hendes lur. Hvilket kom fuldstændig bag på mig! Hun har aldrig været et barn, som har været længe oppe eller for den sags skyld svær at få til at sove tidligt. Med andre ord, jeg har ikke haft overvejelserne og det kom bag på mig. I vores nye rutine, spiser vi aftensmad kl.16.45-17.00 og hun falder om kl.17.3o ( senest 18.00 ). I weekenderne sover hun dog stadig hendes ene lur og oftes sammen med mig. Må indrømme at jeg er en smule pjattet med den morfar midt på dagen 😉

Desuden er jeg fuldstændig tilbage efter en voldsom omgang. Læs her. Det var satme’ ikke sjovt. Virkelig. Når jeg kigger tilbage på hele forløbet, ville jeg vitterligt hellere føde et barn! Jeg kan ikke anbefale nogle af de fjernet mandler – den smerte. AV! Men jeg er tilbage, full time og virkelig lykkelig! På en mærkværdig måde, sætter man pris på enormt mange ting, når man har været igennem et længere sygdomsforløb. Well, ny må jeg hellere være aktiv og lave dagens arbejdsopgaver!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WTF JEG HAR GLEMT MIN EGEN FØDSELSDAG