BANWOOD LØBECYKEL – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
OP TIL 70% PÅ MOODINGS

BANWOOD LØBECYKEL

Den perfekte 3 års fødselsdagsgave, BANWOOD LØBECYKEL!
Idag er det Kærlighedsvæsnet’s 3 års fødselsdag. 3 år! Wauw, hvor blev tiden af. Det er nogenlunde samme smøre som jeg kan fyre af, præcis som jeg gjorder sidste år. Der er gået et år, det er fløjet afsted og alligevel er dagen fuldkommen anderledes end hendes sidste 3 fødselsdage. I år, vågnede vi ikke op sammen! Det første år, uden morgen-fødselsdagssang fra min ikke-yndige-sang-stemme. Hold nu op, det er sært! Som jeg har nævnt før, vi får ikke børn for at dele dem. Idag er én af de dage, hvor det her dele-barn-show stinker! Jeg savner hende enormt meget!!

Naturligvis har jeg besøgt hende hos hendes far, fået morgenmad og endda en kaffe. Jeg har kysset, krammet, sunget og grint – og jeg nød det! Nu er jeg hjemme igen og laver en yderst fin opdatering til dig 🙂 Når Kærlighedsvæsnet kommer hjem i morgen får hun sin fine nye Banwood løbecykel. En rigtig stor-pige-cykel. Wuuuuuuhuuuu!! Jeg har i øvrigt også købt dette fine legetelt ( da det er lidt mindre end vores tipi ), en cykelstol til hendes dukke ( som jeg forresten ikke kan få til at passe på cykel, flot Signe ) og en gudesmuk Barbie med mange-farvet-hår! Yes, hun bliver møg forkælet og det er ikke bare hendes dag, men nærmest hendes mdr. De næste 3 uger, bliver der fejret fødselsdag med familien og vennerne. Juhuu!

Nu vil jeg lave noget mega aktivt, GÅ I BAD! Dejlig lørdag til dig :*

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OP TIL 70% PÅ MOODINGS