NYE SOLBRILLER I FJÆSET – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FÅR FIXET MINE PIV SKÆVE BISSER HOS SMÌLEDESÌGNS

NYE SOLBRILLER I FJÆSET

Reklame.

Er jeg den eneste som glæder mig helt enormt til foråret rigtigt slår igennem? Med temperaturer nede på 2-3 grader, er det ganske enkelt frysende koldt. Behovet for varme, vokser enormt. Måske fordi vi fik en forsmag på det lækre forårsvejr i weekenden. Solen skinner, hvilket også betyder at vi med god samvittighed kan smide nogle solbriller i fjæset og i al hemmelighed kan studere fremmede mennesker på gaden! Det gør bestemt ikke spor, at de mørke briller både beskytter øjnene og er smukke – hvilket bringer mig tilbage til det Synoptik event, som jeg deltog i for nogle uger tilbage. Jeg kan rolig melde mig ind i klubben af brilleaber og er en ganske stolt brilleabe, da jeg ofte bruger glassene som en del af mine accessories i mine looks. I samarbejde med Synoptik, fik jeg lov til at vælge en solbriller fra årets nye kollektioner. Mit valg: Den smukke Tom Ford solbrille med en feminin og yderst smuk cat-eye effekt.

Mit liv er blevet nemmere.. Da jeg først opdagende friheden ved solbriller med styrke, blev mit liv ærligtalt nemmere! Jeg kan nemt og elegant læse skilte og se ansigter, hvilket også betyder at jeg ikke længere går forbi mennesker som jeg kender. Ja, grin du bare – det er faktisk sket. Mange gange! Denne gang, var jeg forbi Synoptik på Købmagergade, hvor jeg fik tjekket mit syn. Det ændre sig en del i takt med alderen og når kroppen producerer børn, såååååh.. Mit syn blevet væsenligt ændret efter jeg fødte, men heldigvis var der ikke den store forandring nu. I øvrigt, når man køber ét par briller hos Synoptik, får man 50% på det næste indenfor en vis tidsperiode!  Jeg er lykkelig og beæret for at kunne samarbejde med Synoptik!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅR FIXET MINE PIV SKÆVE BISSER HOS SMÌLEDESÌGNS