FÅR FIXET MINE PIV SKÆVE BISSER HOS SMÌLEDESÌGNS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
INDKØRING I BØRNEHAVE

FÅR FIXET MINE PIV SKÆVE BISSER HOS SMÌLEDESÌGNS

Annonce for SMÌLEDESÌGNS.

Piv skæve bisser, indrømmer jeg blankt at jeg har. De er hverken bleg-hvide, fint på række, kønne eller noget i den dur. Jeg har ikke et smil som sælger – faktisk forsøger jeg ihærdigt at skjule dem, da de er kastet ind, på kryds og tværs. I øvrigt holder jeg mig altid for munden, når jeg griner stort! Tro det eller lad vær, men jeg har faktisk haft bøjle på i folkeskole tiden! Jeg er ikke vild med begrænsninger. Overhoved. Men mine tænker er et af mine svage og sårbare punkt! Jeg er blevet mobbet igennem min folkeskole tid, og nemt har det været at kalde mig for Hest-Signe med mine store fortænder. Børn kan være ubehagelige og lede ved hinanden, det gjorder helt sikkert noget ved mit selvværd. Som voksen har jeg ikke sluppet følelsen og tænker meget over mine tænder, når der skal tages billeder, på date eller jeg skal snakke foran en større folkemængde. De er en begrænsning og det er været meget i min overvejelser at få hjælp til at gøre dem fine!

Lykkelig! Den jublede af glædes følelse, fik jeg da jeg blev udvalgt til et samarbejde med SMÌLEDESÌGNS med invisalign-behandling. Det skal lige nævnes at invisalign er en usynlig bøjle der giver tandregulering, som resultere i et a million dollar Smiledesigns-smile! SMÌLEDESÌGNS er den eneste klinik som har specialiseret sig inden for invisalign-behandlinger, hvilket også betyder at jeg fuldt ud har tillid til deres arbejde. Jeg har lært på den hårde måde, at vælge de bedste indenfor deres felt, når det kommer til behandlinger. Endnu vigtigere er dét, når det handler om tænder. Det er min erfaring, at der kan gå SÅ meget galt på vejen. Dårlig tandsundhed gør ubeskriveligt ondt og koster ekstremt mange penge! Jeg fik på et tidspunkt lavet en rodbehandling hos en tandlæge jeg ville ønske jeg ikke havde valgt. Nu mangler jeg en tand og skal have en krone! Ligeledes fik jeg fjernet en visdomstand, som resulteret i gentagende operationer og at jeg skulle springe et semester over i min uddanelse. Derfor er jeg super stolt af at samarbejde med SMÌLEDESÌGNS, de har styr på deres mens jeg kan læne mig tilbage og få et smukt resultat.

Forundersøgelse. Måske har du allerede spottet det på min instagram story, men jeg har været til et par forundersøgelser, og derfor har jeg besøgt SMÌLEDESÌGNS allerede. De har jo vitterligt Københavns smukkeste klink. Personalet er virkelig søde og omhyggelige. De har en vanvittig høj kvalitet i deres arbejde og gør intet halvt. Jeg har allerede fået taget billeder af flere omgange, hvor de er gået ind for at tjekke om alle mine tidligere huller er lukket ordentligt. For dem er det vigtigt at min tandsundhed, forbliver fantastisk igennem hele forløbet og at mine tænder ikke tager skade. Hvilket er noget jeg har fuldstændig tiltro til at de kan! De sætter virkelig meget tid af til mig, hvergang. Og jeg oplever ikke at jeg bare er et nummer i rækken, men at værende et menneske med har piv skæve tænder, som de skal hjælpe mig med at rette. Det føles virkelig godt! I øvrigt har SMÌLEDESÌGNS gratis forundersøgelse ( læs mere her )!

Man skal ændre det man er utilfreds med! Det har altid været et af mine motto’er. Om det er bryster, næse eller tænder. Det handler om selvværd og om at se sig selv i spejlet og været glad for det man ser. Det er svært at sætte en pris på at være glad for sit spejlbillede – det er investering i ens selvværd! Men ligeså vel som skønhedsoperationer, koster det også noget at få en invisalign-behandling. Hos SMÌLEDESÌGNS har de truffet et valg om, at alle kan være med. De har lavet en afdragsordning, der gør at studerende, single moms og alle andre kan få et Smiledesigns-smil. 

Jeg glæder mig. Glæder mig inderligt til at få et smukt smil, uden piv skæve tænder. Glæder mig til at jeg ikke har en begrænsning, når jeg er ved at dø af grin. At jeg kan slippe for at holde mig for munden, mens jeg får grint færdigt! Wauw!! Du kan naturligvis følge med i processen før, under og efter – både her og på instagram!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INDKØRING I BØRNEHAVE