STATUS PÅ LIVET – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NÅR ENS ARBEJDE IKKE FØLES SOM ET ARBEJDE

STATUS PÅ LIVET

Status på livet og tiden som flyver afsted. Det er stadig med tungen lige i munden, at jeg får hverdagen til at fungere – ville ikke ønske det på andre måder, og nyder livets gang. Med en stor overbevisning om at 2019 er mit år. MIT! Kan jeg mærke glæden flyve rundt i kroppen – det er dæmle herligt at have det på den måde! De sidste 3 år har været hårde og nyder inderligt medgangen min vej. The big news: Kærlighedsvæsnet starter børnehave på mandag. Alt inden i mig, har lyst til at skrige: Hvor fan’ blev tiden af. Når ens lille bitte baby, pludselig ikke er så lille bitte længere. Københavns kommune skal spare en helveds masse millioner og indkøringen fra vuggestue til børnehave i hendes integreret institution, er sparet væk. Det betyder min kalender er mere eller mindre ryddet, og mit fokus næste uge vil være på min lille børnehave-diva!

I øvrigt har jeg været til et fab event idag med HAYU, og uden at sige for meget så bliver den nye sæson med keeping up with the Kardashians fuldstændig craycray!! Jeg er stor fan af HAYU og særligt keeping up with the Kardashians – det perfekte mommy-alone underholdning! For de hurtige, kan du smutte forbi min instagram story og se lidt fra eventet :*

 

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR ENS ARBEJDE IKKE FØLES SOM ET ARBEJDE