NÅR ENS ARBEJDE IKKE FØLES SOM ET ARBEJDE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DAGENS SPARETIPS - RABATKODE: 30% TIL ELLOS

NÅR ENS ARBEJDE IKKE FØLES SOM ET ARBEJDE

Ind imellem er jeg nød til at knibe mig selv i armen, for her står jeg og mit arbejde føles overhoved ikke som et arbejde. Det er et sted, hvor passionen er drivkraften, mens jeg er omgivet af herlige mennesker. Med en bred kontaktflade ( til mange enormt skønne mennesker ) hver dag og lange arbejdsdage, er det vitterligt pragtfuldt at vi har det pisse sjovt mens vi får hjulene til at kører rundt! Jeg mindes tiden, hvor jeg var pædagog. Ganskevist elskede jeg arbejdet med de unge, men kunne jeg glemme alt om tid og sted, som jeg gør nu? Nej, det mindes jeg ihvertfald ikke. Det selvstændige liv, er ikke altid en dans på roser – med selvstændigheden kommer de søvnløse nætter. Særligt i starten hvor man ærligtalt ikke ved om man har til salt på æggen eller smør på brødet. På en eller anden mærkværdig måde, har det lykkes mig to gange at starte et nyt kapitel. Første gang for 8 år siden. Jeg har også fået mine rap over tuden og det har gjort shit-ondt men jeg har lært af dem. Hvilket bringer mig til dét sted jeg befinder mig idag. Glad. Lykkelig. Passioneret. Når ens arbejde ikke føles som et arbejde!

I øvrigt, leder du efter smukke perlespænder, så kig forbi Milledeux. De er af aller højeste kvalitet og desuden godkendte til de små væsner – jeg har tyvstjålet Kærlighedsvæsnet’s fine spænde! Du får 25% rabat med koden: milledeux-friends-25. Ja, det var så lidt 😘

 

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS SPARETIPS - RABATKODE: 30% TIL ELLOS