DAGENS SPARETIPS – RABATKODE: 30% TIL ELLOS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SYNOPTIK EVENT

DAGENS SPARETIPS – RABATKODE: 30% TIL ELLOS

At være den lykkelige indenhaver titlen som mor og naturligvis have et lille barn i hjemmet, er ensbetydende med at lejligheden kan sejle og ting hurtigt kan gå itu. Jeg har netop udnyttet Ellos’s 30% rabatkode for at købe et nyt gulvtæppe. Så kreativ som jeg er, har jeg valgt at købe det selvsamme gulvtæppe som i øjeblikket befinder sig i vores stue. Tæppet er præcis ligeså gammel som Kærlighedsvæsnet – snart 3 år. Og det er møg hammerende beskidt og møg ulækkert! Det er min klare opfattelse, at selv den bedste gulvtæppe vask ikke ville kunne redde skønheden, som med tiden er blevet smurt ind i lidt af hvert. Glad, har jeg været for det. SÅ glad at jeg har købt et fuldstændig magen til. Hvilket bringer mig til tasterne her, for du skal naturligvis få fortalt at Ellos har 30% på den billigste vare + fri fragt!!! Så står du som jeg, og har brug for lidt nyt i dit hjem – så er det altså nu du skal springe til! Lige her 🙂

P.S. Gælder kun til og med idag!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SYNOPTIK EVENT