KONTOR MAKE-OVER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FLYTTE-TANKER

KONTOR MAKE-OVER

Reklame.

Maling på væggen gør en verden til forskel! Idag har vi fået kontor make-over, bogstavligt talt! Sammen med Malgodt.dk har vi skabt de perfekte rammer for kreativitet. Vi bruger de fleste af døgnets vågne timer på arbejdspladsen. Derfor er det en stor prioritet for mig at rummene er inspirerende og dejlige at opholde sig i. Ved første øjekast var jeg fuldstændig forelsket i farven fra Jotun Lady pure color, Silky pink. Den nedtonede og rolige farve, appellere til mig – på alle tider af året. For jer som allerede følger med i min PR-baby, Elephants and Ants, ved at denne farve er genial for et kontor hos os!

Kun fantasien sætter begrænsningen. Hos Malgodt.dk er der et hav af muligheder. Ærligtalt er det svært ikke at forelske sig i det hele. De har en fantastisk inspirerende og virkelig brugervenlig hjemmeside, hvor der er alt hvad hjertet begærer. Plain maling, kalk maling, træ maling, inde-udendørs maling, tapet, udstyr – you name it. Jeg har valgt 9 virkelig smukke farver til forskellige baggrunde i vores showroom. Vi bruger baggrunde til vores billeder, både i nyhedsbreve, website og SoMe. Derfor er det vigtigt at være opdateret med de mode-lækre farver, hvilket ikke er et problem hos Malgodt.dk. Jeg er virkelig stolt af at samarbejde med så kompetence og passioneret mennesker!

Skal du også til at springe ud i en make-over af hjemmets rum? Så kig forbi Malgodt.dk lige her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLYTTE-TANKER