#GLAMGOALPALETTE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
WORKAHOLIC

#GLAMGOALPALETTE


Reklame.

Markeret kindben, sød lille næse og store dådyrøjne – lyder det interessant? Så læs mere her:

I takt med at man bliver ældre, holder man sig typisk til sine favorit brands. Man udvider ikke horisonten, og vælger altid præcis dét man ved virker. Lyder det genkendeligt? Irina the diva har lanceret et nyt og ekstraordinært makeup brand, som er blevet et fast ritual i min makeup rutine. Contouring. Jeg elsker at lege med skyggerne og fremhæve de mere flatterende sider. Og jeg har ganske enkelt forelsket mig hovedløst i #GLAMGOALPALETTE. En palette som kan det hele! Den har alle elementerne til en fantastisk contouring, en plalette som jeg i øvrigt bruger dagligt også som øjneskygger. Den holder hele dage og er både parfumeri og vegansk – Den er amazing!

Jeg er stolt! Irina, en af de mest kompetence og kreative væsner jeg kender. Jeg har så vanvittig høj respekt og ikke mindst kærlighed for hende. Hver morgen, kigger jeg på hendes smukke fjæs mens jeg tager makeup på og kan ikke lad vær med at smile! For om nogen, så fortjener hun al verdens succes. Jeg ved hun er perfektionistisk i alle aspekter i sit arbejde og det kan bestemt mærkes i hele hendes makeup linje. Hvis du leder efter en kan-det-hele palette, som du ikke kan leve uden – er #GLAMGOALPALETTE for dig!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WORKAHOLIC