FLEXA LEGEKØKKEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DET ER SVÆRT AT FORSTÅ

FLEXA LEGEKØKKEN

Reklame.

YAAAAS – Jeg valgte rigtigt! Kan du nikke genkendende til følelsen af at dit valg var en succes? Jeg ville lyve, hvis jeg ikke blankt indrømmende at jeg elsker når det sker. Og jeg havde ret med at Kærlighedsvæsnet ville blive pjattet med den ekstremt fine gave fra Flexa. Som i øvrigt er det smukkeste legekøkken jeg nogensinde har set. Jeg har tidligere skrevet om skønheden, da jeg for længe siden forelskede mig hovedløst. Du ved hvad de siger om en kvinde som forelsker sig – der er ingen vej tilbage. Flexa er en af de brands, som jeg er heldig for at repræsentere i min PR-baby Elephants and Ants. Det betyder bestemt ikke at jeg er mindre vild med dem. Nej, for hver dag der går og for hver skridt jeg tager dybere ind i tankerne, visionerne og handlingerne bag møbelfirmaet, desto hurtigere banker mit hjerte. Det solide danske håndværk er fantastisk, det er kvalitet som basker og alle deres produkter i i en råd tråd med deres vison om at børnemøbler skal gå i arv igennem generationer. Ikke mindst elsker jeg deres både at værne om natureren, at respektere vores jord på den måde de gør – det er en hjertesag. Læs mere her.

Sidst vil jeg lige nævne, jeg har samlet legekøkkenet selv 😉 Cool mom right? Ej det er gas, men lidt stolt må man vel have lov til at være!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER SVÆRT AT FORSTÅ