ET DUKKEHUS MED MAILEG – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MARIA NILA

ET DUKKEHUS MED MAILEG

Reklame.

Du må gerne grine og synes jeg er halv tosset – det ændre ikke faktummet at Kærlighedsvæsnets julegave er klar og parat til juleaften. Ganske vist mange uger inden juleræset, men jeg faldt over den skønne webshop Loukrudt.dk og gik lidt amok i Maileg universet! Sophmus er kommet i den alder, hvor rollespil og dukkehuse er præcis hvad hun ønsker. Legene er allerede genkendenlige i hendes leg nu og med et ønske om at appellere til hendes fordybelse, får hun simpelthen møbler, kaniner og mus til at fylde hendes dukkehus ud.

Nu må du ikke sladre, dukkehuset med alt tilbehør bliver naturligvis pakket ind. Planen var egentlig at jeg ville tapetsere et par rum og har faktisk tapetet klar herhjemme. Dog synes jeg Maileg universet er smukt i sin enkelhed og har valgt at lad vær. Da jeg skulle sidde og bestille lækkerierne, havde jeg lidt svært ved at finde ud af, hvad jeg præcis skulle købe og manglede noget inspiration, så her får du en liste over de skønne ting, som jeg har købt, hvis du også mangler inspo:

Walk-in closet:
Micro Bunny med rosa pelsvest
Klapvogn til Micro kaniner
Mini metalkuffert (angel wings)
Ballerina mus i metalkuffert
Kommode med 3 skuffer (hvid)
Micro kanin med mintfarvet pelsvest

Soveværelse:
Romantisk seng med sengelinned, 28 cm. (guld)
metalkuffert
Mini Kanin i undertøj (dreng)

Køkken:
Cafébord (råhvid)
Romantisk caféstol (råhvid)
Metalkomfur med tilbehør
Mini Kanin i pudder undertøj (pige)

Babyværelse:
Metalvugge på hjul til My og Micro kaniner
Klovn mus i metalkuffert ( Klovne-musen kører en tur på Scooter i metal, med sidevogn (hvid) )

Rummet til dukkevogn:
Dukkevogn med sengetøj til My (lys blå)
My Kanin baby (pige)

Vaskerum:
Gulvspand og moppe
Tørrestativ i metal med træklemmer (mint)
Strygebræt med strygejern (blomstret)

Det er ingen hemmelighed, at jeg er farveforskrækket og har en stor kærlighed for at Kærlighedsvæsnet’s børnemøbler og legetøj blender ind i lejligheden. Jeg elsker faktisk når hendes ting, bliver en fast intergereret del af lejligheden. Hun vælger altid, som alle andre børn, at lege hvor jeg er alligevel. Derfor er det ekstra vigtigt for mig, at de skønne ting som står fremme, er ting som jeg kan holde ud at kigge på. Ærgeligtalt. De skrigende og farvestrålende ting, som hun naturligvis også ejer, er gemt væk i kasser og skabe. De kan tages frem og tilbage udfra behov. Men hendes fine nye dukkehus med lækre møbler og dukker, skal naturligvis stå fremme og klar til at blive leget med.

Dagens store spørgsmål er så, kan jeg mon vente med at give hende hendes gave?

 

above-copenhagen-lookbook-released12

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARIA NILA