SMUKKESTE SKANDINAVISKE MØBLER TIL BØRN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ALDELES BEDÅRENDE

SMUKKESTE SKANDINAVISKE MØBLER TIL BØRN

Når jeg hovedløst forelsker mig ( og gentagende gange ) i alle de produkter og brands som repræsentere hos Elephants and Ants, er det svært ikke at dele med dig! Vi har trods alt de sejeste brands og jeg er ærligtalt vanvittig stolt af hver enkelt et af dem. Hverdag er jeg omgivet af smukke produkter og inspirationen flyver højt mens passionen er drivkræften til værket!

Idag vil jeg gerne dele de smukkeste skandinaviske møbler til børn. PLAY fra danske Flexa! En smuk serie designet af den overdrevet cool designer Charlotte Høncke. Jeg har en til dens til at forelske mig igen og igen i hendes kreationer. Serien PLAY fra Flexa, er en serie af børnemøbler, hvor vi både finder senge, lamper, opbevaring og legemøbler – faktisk alt hvad hjertet begære til børneværelset. Jeg har alle dage været ekstremt minimalistisk i min indretningsstil, også til Kærlighedsvæsnet. Med en forkærlighed for at børnemøbler blender ind i det voksne univers, er det nemt at give kærlighed til Flexa.

Behøver jeg sige, at jeg er fuldstændig vild med designet og alle de mange muligheder?
Et lille udpluk til legehjørnet her:

Flexa, Stol med ryg , Lyserød ( Direkte link her )
Flexa, Taburet, Mintgrøn  ( Direkte link her )
Flexa, Taburet, Hvid  ( Direkte link her )
Flexa, Legebord, Gråt  ( Direkte link her )

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALDELES BEDÅRENDE