ALDELES BEDÅRENDE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
5 råd til dig, som ønsker at springe ud som selvstændig

ALDELES BEDÅRENDE

Jeg synes jo Kærlighedsvæsnet ser aldeles bedårende ud på alle billeder. Ja, selv med mad i hele fjæset! På den anden side, ved jeg jo godt at forældre elsker at dele billeder af deres vidunder, og det ikke altid er at andre synes de er helt så fantastiske! But… Forældre; Vi har retten til at vores sociale medier er spækket med billeder af vores unger. Fordi vi bare elsker dem overdrevet meget! Og det er ikke til diskussion!

Kærlighedsvæsnet er pludselig ikke så lille mere. Hun er et lille menneske! I øvrigt tilhørende meninger som alle fortagende og et stædigt sind som har en klar holdning til hvad hun mener hun skal. Den stemmer ikke altid overens med hvad jeg synes! Den selvstændigalder kan altså drille af pommerens til! Egentlig kommer “flitsbue-turene” meget i perioder. Mens hun i længere tid er en engel af være omkring, vender hun pludselig på en tallerken og den vildeste diva jeg har mødt. Indimellem sniger tanken “OMFG jeg har ødelagt hende” sig ind, også “Jeg laver ikke andet end at være sur – morshit!”. Det kan sat’me trække tænder ud at sætte grænser, vedholdende og kontant. Det er opdragelse og ingen har sagt det er nemt – det er ihvertfald det mantra som kører i mit hoved. Når vi ligger i sengen, i de værste perioder, har Kærlighedsvæsnet sagt “Mor, ikke sur mere”. Det svir dæmle lidt i mor-hjertet! Well.. the mom struggle is so real!

Til gengæld, er hun pisse sjov, dejlig og fuldkommen elsket! I øvrigt har hun legefødselsdag – ever single day! Egentlig synger vi fødselsdagssange, oftere end lille Peter Edderkop. Hvis det ikke er hendes fødselsdag, er det min eller en af de utrolig mange bamser hun har. Og naturligvis i weekenderne, holder vi fødselsdag, for den som nu er den heldige vinder på dagen 😉 Alle de små glæder ved at have en lille mus!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 råd til dig, som ønsker at springe ud som selvstændig