JUHUUUUUU SLUMBER PARTY – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EFTERÅRETS TERMOTØJ

JUHUUUUUU SLUMBER PARTY

Juhuuuuu!! Forleden dag hostede E&A slumber party hos Flexa, i deres skønneste butik på Holbergsgade 20, København K. Det var simpelthen i den fineste stil, en fortryllende aften omgivet af pragtfulde mennesker! Ærligtalt, har jeg svært ved at få armene ned over hele det set up vi fik skabt. Hvem vil ikke gerne holde en slumber party for sine veninder, sine børn eller sig selv? Desuden er de smukkeste blomster kreationer skabt af Rosebox, slik fra Nam Nam, økologiske pizzaer fra nabourhood pizza og skønne æblemost fra Løgismose.

Flexa er et brand, som jeg er kommet til at være fuldkommen pjattet med. De har i 40 år skabt møbler til børn og er kendt for deres danske solide håndværk. Igennem den senere tid, har de lavet forskellige design samarbejder og har kreeret børnemøbler til små væsner og os design-elskende-forældre. Forleden dag havde vi ( E&A ) fokus på Flexa SLEEP, som ordret indikere; madrasser, hovedpuder og dyner. Flexa skaber nogle af de mest allergivenlige og fantastiske af slagsen. I øvrigt med europæiske andedun. De har alt hvad hjertet begærer og et hav af forskellige madrasser og betræk. De kan skræddersyet dit barns seng fuldstændig udfra behov. Jeg er så stolt af at repræsentere Flexa hos Elephants and Ants.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅRETS TERMOTØJ