EFTERÅRETS TERMOTØJ – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ÆRLIG TALT DE ER PISSE GRIMME

EFTERÅRETS TERMOTØJ

Efteråret er lige på trapperne og jeg synes egentlig det er ganske okay at vinterdynen er kommet frem. Det tænker jeg, vi er flere som finder charmerende? Om ikke andet, så er Kærlighedsvæsnet skudt i vejret den sidste tid, jeg har derfor fået købt et nyt sæt termotøj fra vores favorit mærke, MarMar Copenhagen. Farven er Twilight Mauve, den er den del af deres NOOS ( never out of stock ) kollektion. Der er ingen hemmelighed, at jeg ganske enkelt elsker MarMar Copenhagen, som Kærlighedsvæsnet har rocket siden hun var spæd. Deres enorm gode kvalitet og lækre design, som er skabt i børnehøjde, falder jeg bare pladask for igen og igen.

Vidste du, at du kan få en termo frakke til dig selv, som matcher dit barns? Det er da SÅ cute!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÆRLIG TALT DE ER PISSE GRIMME