TRODSALDEREN OG MARMAR COPENHAGEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NYESTE KØB + 20% RABAT HOS MOODINGS

TRODSALDEREN OG MARMAR COPENHAGEN

OBS. Følgende er skrevet med en masse kærlighed og glimt i øjet. Naturligvis.
Midt i trodsalderen eller selvstændighedsalderen, må jeg erkende at det væsen jeg kalder min datter egentlig er røv irriterende ( ind i mellem ). De sidste par dage, har det virkelig taget fat. I øvrigt er mor, et andet ord for slave! Benene dur ikke. De fungere simpelthen ikke. Hun SKAL bæres. Desuden passer det glimerne hvis maden serveres på et fly med lyde ind i munden og ind imellem hendes hjælpeløse-baby-tilgang så er det sådan ca. alt hun selv kan, vil og skal. Med andre ord, hun bestemmer alt og jeg skal helst makke ret. Det er lige præcis hvad jeg ikke gør og det skaber en del ( utrolig mange ) konflikter og flitsbue raseri udbrud. Også midt på gaden! Måske burde denne periode kaldes teenage-alderen? Jeg mangler vin!

Anyway, jeg elsker mit barn. Selvom jeg bestemt synes det er lidt udfordrende i øjeblikket. For at tale om noget meget sjovere. Tøj! Har du set MarMar Copenhagen‘s nye kollektion? De kreerer simpelthen det fineste kluns til små og store. Kollektionen hænger inde i Elephants and Ants showroom og jeg har gået og forelsket mig hovedløst i utrolig mange af deres produkter. Alt andet er umuligt! Blandt andet er deres nyeste farve, syrup, fantastisk! Farven går igen i flere af deres efterår/vinter produkter, også i deres modal. Modal er cellulosefibre fra bøgetræer og er ikke til at slide op. Hvilket er en utrolig dejlig ting, når man har et vuggestue / børnehave barn! Modal leggings og bluse i farven syrup + den outstanding nederdel ( se her ), er nærmest udsolgt. Forståligt, da syrup er en overdrevet lækker farve og i øvrigt også er the shit i efterår / vinter kollektionerne til kvinder. Jeg er ikke anderledes end mange andre mode-elskende kvinder. Faktisk er jeg endnu engang blevet bekræftet i, at google er min ven. Jeg har købt dette sæt, 2 forskellige steder ( leggings her og bluse her ) og nederdelen et trejde sted. Pst.. Stylepit har stadig nederdel i alle størrelser!

Udover mode-lækkerier til min 2 årige teenager, så er vi netop kommet hjem fra en uge på Bornholm. Jeg har været ualmindelig tavs på bloggen. I know! Mine dage har været fyldt af den bedste form for hygge – nærvær og familie. Sorry!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYESTE KØB + 20% RABAT HOS MOODINGS