PERFEKTIONIST ELLER DETALJEORIENTERET? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ENTRÉ MAKEOVER

PERFEKTIONIST ELLER DETALJEORIENTERET?

Perfektionist eller detaljeorienteret? Nogle ville måske mene at jeg er perfektionist. Selv ville jeg kalde dét detaljeorienteret. I min optik, virker dét at være perfektionistisk som en negativ ting. Måske er det bare mig? Om ikke andet går jeg vitterlig går meget op i detaljerne. Mit hjem, familiens garderober, mit arbejde. You name it! Jeg har en forestilling og den har jeg svært ved at slippe. Særligt omkring mit arbejde, er det tydeligt. Jeg føler at det er detaljerne som er med til at skabe helheden. Den samlede helhed er alt afgørende, for hvordan vi brander os selv og andre på. På mange måder er min pædagogiske uddannelse ikke spild af god undervisning og der er mange lighedstegn i mellem pædagogen og PR. Vi arbejder med mennesker!

Lad os tag bloggen, det er sjælendt at jeg deler mobil-billeder. Det tiltaler mig på ingen måde og når dét i ny og næ sker, har jeg ondt i maven. Jeg vægter højt at mit visuelle univers er tiltalende og måske som en kompensation for min ordblindhed. Med min fotografiske baggrund, er det alfa omega for mig at billede kvaliteten er i orden. Det hele har jeg taget videre til Elephants and Ants, hvor jeg har ekstra meget fokus på at alt, som i alt, har en rød tråd. For mig er det logik for burhøns, at når vi tilbyder at skabe fantastisk PR for brands, er vi nød til at vise vi er detaljeorienteret og kompetence. Hvordan skulle vi ellers kunne tilbyde fantastisk PR, hvis vi ikke kan lave god PR for os selv? Storys er altid skudt med et rigtigt kamera og billederne er nydelige, nyhedsbrevene er visuelt lækre og naturligvis med vores egne billeder, vores instagram er inspirerende. Ligeledes er det vigtigt for mig, at teksterne er skrevet i højde med modtageren, uanset om det er magasiner, influencers eller mødre som elsker at følge med. Her er det naturligvis vigtigt, at der bliver læst korrektur, hvis det er mig som får skrevet noget. Men jeg har et fantastisk team, som er vanvittige gode!

Det var et kort indlæg idag, men er simpelthen nød til at afslutte. Kærlighedsvæsnet venter :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENTRÉ MAKEOVER