ENTRÉ MAKEOVER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ORDBLINDHED

ENTRÉ MAKEOVER


Det er simpelthen utroligt hvad 8 timers arbejde, 10 liter maling og 3 lag kan gøre af underværker. Jeg er vild med vores nye entré! Efter at have gloet på en blotte mørke blå farve i entré ( se flere billeder her og her) i alt for mange måneder, var det uundgåeligt ikke at få mere lyse farver på væggene. Vores entré er lang. Ekstremt lang. Uden vinduer virker den meget mørk og trods jeg elskede den blå farve så var det på tide med en ændring. Faktisk er der sat i væg op for enden, på bagsiden er mit lille bitte walk in closet. Tidligere var gangen intet mindre end 10 meter og virkelig spild af pisse gode kvadratmeter. Opbevaring kan en kvinde aldrig få nok af vel?

Kærlighedsvæsnet var på sleepover hos sin far og jeg var restløst. Det er ikke altid nemt, at skulle dele sit barn. Det er en nødvendighed og hun er glad. Det er det vigtigste! Jeg plejer normalt at være social og holde mig vågn til langt ud på natten til jeg falder om i sengen af træthed. Men… Måske har du set med på mine instagram storys og allerede ved hvilken shitstorm vi befinder os i. Hvis ikke så har jeg nogle udfordringer med Kærlighedsvæsnets vuggestue som jeg naturligvis vil lufte, NÅR der er fundet en løsning. Om ikke andet havde jeg brug for at være hjemme. Alene. Jeg elsker at skabe, bruger mine hænder til at arbejde og udfolde mig kreativt. Det er mit get-away evertime life sucks a bit. Dog kastede jeg mig over at give entreen en sjat maling i stedet. Ærligtalt, jeg elsker resultatet!

Mit næste projekt er at finde et skab, som kan stå for enden af gangen. Et garderobe skab til Kærlighedsvæsnet. Et er at hun fortjener sit eget skab. Hendes værelse er lejlighedens sødeste og mindste værelse og der er simpelthen ikke plads til mere opbevaring på det lille rum. Jeg vil derfor indrage entreen til et garderobe skab og jeg har allerede fundet det perfekte skab!! Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker FLEXA som jeg dagligt arbejder medog det er også her jeg har fundet dette garderobeskab. Er det ikke bare fint? Og fuldkommen perfekt – naturligvis med rosa knopper 😉

*En hurtig makeover kan lade sig gøre for alle – Læs mere her

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ORDBLINDHED