GLIMT FRA CIFF KIDS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HAYU EVENT

GLIMT FRA CIFF KIDS

Det har været en ualmindelig travl uge. Altså på den ekstremt gode måde! Vi startede ud på den bedste måde med 3 events på CIFF kids om onsdagen. Den første dag i modeugen. Med tungen lige i munden, fingrene krydsede og sved på panden, bevægede vi os igennem dagen i hånd om alt flaskede sig præcis som det skulle. Heldigvis gjorder det dét! Vi har igennem flere måneder arbejdet på disse events og maven var fyldt med sommerfugle!

MARMAR COPENHAGEN

Morgen eventet er en tradition fra det danske mærke MarMar Copenhagen. Det er ganske umuligt ikke at forelske sig fuldstændig i deres outstanding kollektioner, som gang på gang går direkte i hjerterne på forældre og børn. Fuldstændig forståeligt, for midt i deres finurlige snit og über cool designs er MarMar Copenhagen fuld af kvalitet som basker. Jeg har siden Kærlighedsvæsnet var spæd, været stor fan af brandet, hvilket kun gør det endnu federe at arbejde tæt med de skønne kvinder bag. Ganske enkelt. Jeg elsker det.

Deres SS19 kollektion sagt med meget få ord: FANTASTISK!

 

SMÅFOLK

Det næste event, hvor vi ( Elephants and Ants ) kun havde stået stået for invitationer til, var eventet hos Småfolk. De har lavet et samarbejde med den sødeste blogger: Mette Vilstrup og skabt Kenzies Carousel. Det er så fin en kollektion, i skal simpelthen glæde jer til at se den i butikkerne. Småfolk’s stand på CIFF kids var poppet, der kunne hverken komme folk den ene eller anden vej. Hold nu op hvor var det lækkert at se!!


MOULIN ROTY

Sidst men ikke mindst, franske Moulin Roty. Brandet med den skønneste historie, med de fineste detaljer og ligesom MarMar Copenhagen har været en stor del af mit moder-liv siden Kærlighedsvæsnet var spæd. Igen, det er er en ærer at få lov til at arbejde med brands som jeg har været så glad for på det personlige plan. Moulin Roty skuffer aldrig, deres kreationer er drømmelige, eventyrlige og uimodståelige for enhver småbørnsforældre. Deres univers og kvalitet er noget som vi elsker, ligeledes er deres kommende nyheder betagende smukke!

MARMAR THE BIG BANG

MarMar Copenhagen har 10 års jubilæum og det blev fejret torsdag aften. De hostede en kæmpe fest i den bedste cirkus-stil der kan findes. Den aften var uforglemmelig! Min modeuge stoppede skam ikke her, det var blot det sidste event fra Elephants and Ants. Vi havde nemlig stået for invitationer til presse og influencers. Resten af dagene gik med masser møder og skønne mennesker. Jeg kan sket ikke få armene ned over hvordan ugen er gået, ikke mindst den ekstreme opbakning som jeg har fået. Ærligtalt har jeg fældet en tårer eller ti over den kærlighed!

 

 

 

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAYU EVENT