HAYU EVENT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ET AFBRÆK I HVERDAGEN

HAYU EVENT

Ugen er fløjet afsted som aldrig før og den har ganske enkel været forrygende hyggeligt. Særlig torsdag og fredag har været i det skønneste selskab! Hvor vi var til Hayu Nordics event i indre by og fredag var Impression PR 4 års fødselsdag. Hayu er video streaming service med de bedste realityserier ever! Keeping Up With the Kardashians, Life of Kylie, The Real Housewives, Million Dollar Listing, Ladies of London og Vanderpump Rules. Det fungere fuldstændig ligesom Netflix, viaplay og HBO. Bare billigere!! En månedlig abonnement til den bette pris af 49kr. Du får naturligvis en gratis prøveperiode på 30 dage lige her. Whats not to love?! Really!

I morgen er der premiere på Keeping Up With the Kardashians og i torsdag fik vi lov til at se det føste afsnit før alle andre. I’m not kidding! Det bliver en vild sæson. Jeg kan sket ikke vente til at sidde klisteret foran skærmen og følge med i Keeping Up With the Kardashians! YAAAS!

Er jeg overhoved blogger? Det er ganske vist det samme spørgsmål som jeg stille mig selv. Ofte. Jeg er kun kommet hjem med ovenstående billeder af et pragtfuldt event. Det må enten betyde at jeg ikke er blogger ( trods min 7 år i branchen ) eller at jeg bare hyggede mig alt for meget til at få kameraet frem. Anyway, så var det en fornøjelse og et møg skønt event med både snigpremiere, Samanta og Melanie‘s utrolig smukke bryllup og naturligvis alkohol, is og kager.

 

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET AFBRÆK I HVERDAGEN