DET FINESTE LEGEKØKKEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
OVERKOGTE HJERNECELLER

DET FINESTE LEGEKØKKEN

Jeg er blown away og kan sket ikke få armene ned! Hverdag, ser jeg på det fineste legekøkken med service og gryde – pandesæt. Hver morgen forelsker jeg mig igen og igen i pragteksemplar og kombinationen af dansk solidt hårdværk og smukt skandinavisk design. Legekøkkenet er fra danske Flexa, som er en 40 årige dansk virksomhed med speciale i børneinteriør. Særligt er Flexa kendt for deres senge, som kan i arv igennem mange generationer fordi de bare er helt igennem pisse god dansk kvalitet. Udover senge, kreere Flexa også legeborde, stole, pusleborde, lamper, dyner, puder – you name it. Like everything! Deres sortiment er virkelig skønt og smukt. Jeg er fuldstændig pjattet med deres to nyeste skud på stammen: Toys og Popsicle. Begge går direkte i min indretningsstil igennem hele lejligheden.

De er simpelthen så gode og er SÅ glad for at repræsentere dem hos os. Elephants and Ants har seriøst nogle af de sejeste børnebrands på markedet!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OVERKOGTE HJERNECELLER