DEN FINESTE STRUDS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BLOMSTER GØR MIG SÅ GLAD

DEN FINESTE STRUDS

moulin-roty-18 moulin-roty-7 moulin-roty-11 moulin-roty-12 moulin-roty-13 moulin-roty-14 moulin-roty-16

Sig hej til Petunia. Hun er den fineste struds, som netop flyttet ind hos Elephants and Ants. Personligt er jeg fuldstændig pjattet med den nuttede sag, som er lavet af babyvelour. Hun er vildt blød og forestiller mig glæden i mit barns øjne, når hun på et tidspunkt bliver præsenteret for showroomet hvor Petunia bor. Med nussevenlige vinger, en tyk nusset mavse og en yndig tyl krave med glimmer går hun jo direkte ind i en lille piges hjerte. I øvrigt også mit moderhjerte. Petunia er simpelthen for kær!

Petunia er 28 cm høj og fra mærket Moulin Roty, som jeg tidligere har delt lidt af her på bloggen. Jeg er særligt pjattet med de skønne franske sager. De franskmænd, kan bare kreere noget unikt ik?

I øvrigt kan skønne Petunia købes hos Petit Monde lige her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOMSTER GØR MIG SÅ GLAD