JUHUUU VI ER ONLINE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SLUT MED AT VÆRE BLIND NÅR SOLEN SKINNER!

JUHUUU VI ER ONLINE

ea ea1

Det er sgu da svært at få armene ned, når ens PR baby endelig bliver fuldkommen offentliggjort! I noget tid har jeg delt små bider på bloggen og igennem mine kanaler. Men NU er Elephants and Ants website udgivet og vi er online! Juhuuuu! Jeg har været så spændt og endnu mere nu. Sommerfuglene flyver rundt i maven og smilet i mit fjæs er kæmpe. Yaaaaas <3

 Elephants and Ants startede som en lille ide som langsomt spirrede. Nu står jeg simpelthen med nøglerne til vores gudesmukke showroom, et website som jeg har bygget op for bunden og to skønne, kompetence og dejlige kvinder bag mig. Hvor sejt er det ikke lige?

Jeg håber du kan lide hjemmesiden. Den har taget mange timer, i øvrigt også sved og tårer at skabe. Det kunne naturligvis havde været meget nemmere, at betale mig fra det sure arbejde. Men det er en umulighed. Jeg er alt for kreativ og bevist om hvilket retning jeg vil, for at lad andre udvikle mit visuelle koncept. I sidste ende, er vores website alle timerne værd!

Er du influencer, journalist eller blot en nysgerrig sjæl? Så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev på vores website lige her og modtag nyeste updates om brands, workshops og events 😉 

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLUT MED AT VÆRE BLIND NÅR SOLEN SKINNER!