STATUS #1 – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HOVEDET I LOKUMMET

STATUS #1

signemorkebergsjostrom-13 signemorkebergsjostrom-12 signemorkebergsjostrom-11 signemorkebergsjostrom-10 signemorkebergsjostrom-14signemorkebergsjostrom-100

Inden jeg begynder dagens smøre, er jeg nød til at forklare det sidste billede i rækken. Det er ikke altid nemt, at skyde billeder af en tumling. Faktisk er det alt andet end nemt. Virkelig. Trods Kærlighedsvæsnet ind i mellem posere, ja hun er jo fotografens datter. Så har hun fundet på en ny morsom leg. Den går ud på, at vente til jeg tager kameraet op, hvor efter hun enten løber imod mig eller væk fra mig. Alt i mens hun griner højlydt! Et andet twist kan være, at trods jeg med mine ord fortæller hende at holde nallerne væk fra vasen og blomsterne, så skal de hives i og vasen skal væltes. Det er ganske rigtigt, hvad der skete i morges. Vand udover helt gulvet, mens en bavian grinede højt og løb væk. Dagens store underholdingen befinder sig i, at hoppe rundt i vandpytten mens jeg et øjeblik er ude og hente noget at tørre op med. Hvis du skulle være det mindste i tvivl, så har jeg en tumling i huset 😉 Hun fik hverken en røvfuld ( ville jeg aldrig give ) eller den store skæld ud, satte mig nu blot stille ned og forklarede at man altså skal høre efter hvad mor siger mens hun fik stukket en klud i hånden og hjalp med med at tørre op. Just saying, der faldt ikke brænde ned. Det er nu engang også mor-klaphat, som synes vasen ville være så fin på billedet! Well.. Lad os starte! En lille status over vores liv på nuværende tidspunkt.

Kærlighedsvæsnet er i vuggestue, iført hendes nye outfit fra det danske mærke Mini A ture. Sweatshirten og de matchy bukser er fra deres sommer kollektion og har netop ramt hylderne i de forskellige butikker. Yderst lækkert sæt i sommer farver, som i øvrigt matcher Kærlighedsvæsnets blå øjne. Både hende og jeg, er virkelig klar på noget forårs vejr! Med påsken lige rundt om hjørnet, husker jeg tilbage til den påske hvor temperaturen var oppe på 22 grader. Det skal vi vidst ikke forvente i år! De har dælme lovet sne! Dagene flyver afsted som aldrig før og strejken befinder sig i den nærmeste fremtid. Umiddelbart tænker jeg, at samfundet vælter sammen og de fleste af os må løbe en smule stærkere. Ikke den fedeste tid at være singlemor og selvstændig. Men det skal jeg nok skrive et helt indlæg om, på et senere tidspunkt! Nu skal påske fejres i stor stil. Vi har som de fleste andre, faste påske traditioner. Påskefrokost med familien er på vores program! Vuggestuen holder lukket onsdag, hvor mine forældre har inviteret Kærlighedsvæsnet i Zoo mens jeg modtager nøglerne til Elephants and Ants‘ showroom. Uh SÅ spændende! Desuden har jeg en mommy-free date night med Irina, Terese, Katrine, Malene og Alex. Du vil ikke være i tvivl, hvis du lurer med på min instagram story.

Kvalmen har i øvrigt lagt sig og mit hoved befinder sig ikke længere i lokummet! Det er super lettet over, at jeg nu kan holde mad i mig! Idag har jeg allerede spist og drukket mere end jeg har gjort de sidste 3 dage. Yay! Lykken er vendt tilbage og jeg er pisse glad! <3

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOVEDET I LOKUMMET