HOVEDET I LOKUMMET – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MAKEOVER AF SOVEVÆRELSET + RABATKODE

HOVEDET I LOKUMMET

img_4871

Åh jøsses! Hvorfor kommer hovedet i lokummet altid på de mest ubelejlige tidspunkter? Godt nok var jeg noget bleg, da jeg i lørdags var iført mit fineste puds sammen med Kærlighedsvæsnet. På vej til min fætters smukke bryllup, havde jeg igen ide om hvad der var i vente for dagen. Naturligvis havde jeg en forventning om at jeg skulle gribe bryllupsbuketten og holde en ubehagelig pinlig tale. Ja vist blev dét ikke lige sådan! Jeg ville så enormt gerne have fejret min fætter og hans smukke brud. I min familie er vi tætte, min fætter og kusiner minder mere om mine søskende end nogen andre. Naturligvis kan den slags ske, men synes virkelig bare det er så ærgerligt at jeg missede det meste!

Faktisk lå jeg med hovedet solidt plantet i lokummet, mens Kærlighedsvæsnet ikke var et hak bedre. Den store velsignelse i form af bedsteforældre ( mine forældre ) reddede mig endnu engang fra single mor tilværelsen og faktummet af det er møg nederen af være syg på samme tidspunkt som ens barn. Dét øjeblik, hvor det er helt okay at sige højt, det her stinker! Well.. Vi er okay! Mens Kærlighedsvæsnet er fit for fight, ligger jeg stadig i fosterstilling på sofaen. Ej, jeg forsøger naturligvis, at komme igennem dagens skal-opgaver. Pisse ubelejligt tidspunkt for vuggestue baktusser! Det er heldigvis ikke andet, trods jeg i lørdag var i kontakt med hospitalet. Var virkelig i tvivl om, hvad var hvad. Særligt fordi jeg i torsdag vil min kolposkopi med en biopsi som i øvrigt gjorder nas. Har jeg nu taget min tørn af sygdom? Ja, det tror jeg nok!

Hvis du vil have mere sygdoms-ynk så kig du bare forbi min instagram story, og se også hvem der har sendt mig de smukkeste blomster idag <3

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKEOVER AF SOVEVÆRELSET + RABATKODE