FORÅRSKULLER OG CRAVINGS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
PASSION OG ARBEJDE

FORÅRSKULLER OG CRAVINGS

spring

Reklame for Bubbleroom.

Efter en  lang vinter med alt for meget kulde og mørke, er solen endelig begyndt at titte lidt frem. Det kan satme mærkes på krop og sjæl. Jeg er umuligt den eneste med en smule forårskuller, som glæder sig enormt meget til den varmere tid. Det påvirker i den grad også mine cravings og idag deler jeg 4 items fra Bubbleroom, som jeg har kig på i øjeblikket!

Der er ingen tvivl, de lyserøde toner vil præge gadebilledet i foråret. I forvejen fylder de en del i mit liv, i takt med Kærlighedsvæsnet har en forkærlighed for prinsesse farverne. Hvilken er en oplagt mulighed, til at være lidt matchy matchy med min datter. Hvilket jeg synes er enormt cute! Tommy Hilfiger bomber er vildt cool, på samme tid som den er møg feminin er det oversize snit maskulint. Elsker når de to stilarter mødes! Igen i år, vil fur på accessories være lækkert, måske mere mainstream. Hvilket for mig, betyder folk ikke synes jeg er fuldstændig gak gak i mine accessories valg 😉 Steve Madden’s Bryanne er endnu et af de items jeg kigger på i øjeblikket. Only’s Tonni jeans har boyfriend snittet, men de fineste broderinger skrige kvinde. I like! Rosinen i pølseenden, er John Zack’s smukke kjole, den koster den bette sum af 419 kr og er i min optik så fræk og forårs agtig.

Som du kan fornemme, bevæger min stil sig mere og mere i den feminine retning. Hvilket jeg morer mig lidt over, udviklingen fra før og efter jeg blev mor til en pige 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PASSION OG ARBEJDE