NY UNIK EKSEMBEHANDLENDE CREME DER VIRKER / VIDEO – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
VALENTINSDAG FORKÆLELSE

NY UNIK EKSEMBEHANDLENDE CREME DER VIRKER / VIDEO

ducray-1

Reklame for Ducray.

Skat, du må ikke klø. Jeg ved godt det er ubehageligt.
En sætning jeg gentagende gange har prøvet, at formulere til min lille datter ved eksemudbrud. Men uden det store sprog, og i øvrigt ubehag på huden, er det en udfordring mange forældre møder. Børneeksem. Noget mange børn, og ikke mindst os som forældre, kæmper med. Nogle selvfølgelig i større grad end andre. Fælles for os alle er dog bekymringerne og udfordringerne, ved barnets ubehag. Der er simpelthen ikke noget værre end, at være vidne til barnets ubehag, uden at kunne hjælpe sit barn MED det samme! Det har i den grad været min udfordring som mor! Det er forfærdeligt, at stå med mit lille bitte barn midt i et eksemudbrud, som klør og klør, uden at kunne gøre noget som helst. Kærlighedsvæsnet har heldigvis ikke været så medtaget, men når hendes eksem har været i udbrud, har det ikke været sjovt. Og lad mig ikke begynde på søvnen, som naturligvis også bliver påvirket. Som mor, alenemor og/eller nybagt mor er søvnen så vigtigt, og med et kløene lille barn kan vi hurtigt kysse skønhedssøvnen farvel. Summasummarum, vi er ikke vilde med eksemudbrud og været lidt hjælpeløse på området!

Sammen med DucrayKatja fra pudderdåserne og Lea Hvidt, har vi fået lavet en lille video, hvor vi hver især deler vores bekymringer, tips og tricks i forbindelse med vores børns eksem og ikke mindst fordelene ved den nye eksembehandlende creme fra Ducray. En lille sidebemærkning så er Kærlighedsvæsnet børnestjernen og er ærligtalt vildt stolt af filmen:

Dexyane MeD som er både en ny og ganske unik creme til behandling af eksem, der iøvrigt kan købes i håndkøb! Skide smart, hvis du spørger mig. Ikke at man slipper for lægebesøg, men man kan starte behandlingen og lindre sit barns kløe, rødme og irritation, før man skal forbi lægen. Desuden kan cremen bruges som førstegangsbehandling ved milde eksemudbrud. Det er værd at nævne, at det er en Gel-creme, som ikke fedter. Dexyane MeD behandler tørhed, den styrker den beskadigede hudbarriere og hæmmer bakteriespredning! Oven i hatten giver den hurtige resultater. Ved milde udbrud mindsker cremen smerterne med 73% efter kun 8 dage OG begrænser flere udbrud efter 15 dage! Say whaaaaat – den er god nok! Dexyane MeD er velegnet til hele 3 typer eksem: atopisk eksem, kontakteksem og kronisk håndeksem. Den kan anvendes 1-2 gange dagligt og kan bruges både i ansigtet og på krop og kan bruges til børn over 3 mdr + voksne. Altså jeg kan også bruge den til min egen eksem. Som prikken over i’et fungerer cremen fantastisk sammen med topikale kortikosteroider, som mine binyrebarkhormon og steroidcremer. I kombinationsbehandling giver den hurtigere resultater, endda allerede efter 3 dage! Alt i alt er cremen perfekt til os som har børn med eksem, men også os som lever med eksem selv. Psssst den kan kun købes på apoteker og webapoteker.

Jeg må indrømme, at jeg ikke havde det store forventninger til Dexyane MeD. Efter alt for mange situationer, hvor jeg følt mig magtesløst, havde jeg mine forbehold. Men cremen er afprøvet og kan simpelthen ikke få armene ned. Dexyane MeD gør i den grad hverdagen med eksem nemmere!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VALENTINSDAG FORKÆLELSE