MOR-SLIDT VS MOR-PÆN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SOMMERFUGLE I MAVEN OG OVERVÆLDET

MOR-SLIDT VS MOR-PÆN

signemorkebergsjostrom-5 signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-4signemorkebergsjostrom-2

Reklame for Bubbleroom.

Mor-slidt vs mor pæn! De to sider af mig. Der er aldrig det lige imellem. Ind imellem tænker jeg på, om pædagogerne og de andre forældre i vuggestuen mon tror jeg altid ser sådan mor-slidt ud? Det er ikke tidligt morgen, at jeg smider makeup i fjæset, styler garnet eller rocker mode lækkert tøj fra Bubbleroom! Når jeg aflevere OG henter Kærlighedsvæsnet er det bestemt ikke i den ypperste udgave af mig selv. Faktisk er det nærmere den ringe version af mor-livet. Garnet i den berømte mor-knold, ingen makeup what so ever og noget alt for stort men behageligt kluns. Jeg tvivler på, om de mon ville kunne kende mig på gaden, eller om jeg kan forvente de vil gå forbi mig uden et hej. Hurtigt smider jeg den tanke ud af hoved og husker mig selv på, at selv Kærlighedsvæsnet glor en ekstra gang når jeg har makeup på! Jeg gør mig ikke pæn for mine omgivelser. Jeg gør det for min egen skyld. Gør de fleste kvinder ikke det?

Min PR baby er i rivende udvikling. Vi har haft en møg skøn start, hvilket også betyder væsenligt flere makeup og stylede dage. Jeg klager bestemt ikke, nyder dagene med møder, kaffe og præsentationer. Garderoben er ligeledes i konstant udvikling, med mere kontor-venlige outfits. Umiddelbart mere præsentabelt end min hullede aladdin bukser. Lyder ellers flatterende ik? Du ved jeg elsker twistet i mine outfits, idag er ingen undtagelse. Hvor jeg rocker et par glitter strømper i de rødlige nuancer. Strømperne er af ældre dato, så kan desværre ikke linke til dem. Men har stylet dem med et par heels fra New look til 249kr. Synes det er SÅ fint! Frakken er fra Object til 499kr. Den har trenchcoat snittet som i sig selv er klassisk og lige mig! I øjeblikket er den pisse skøn som en lang cardigan, mens den til sommer er en fremragende sommer jakke. Min top er fra 77thFLEA til den bette sum af 159kr. Den er sindsyg behagelig og virkelig et smukt feminint snit! Fra samme brand, er mine kæmpe runde solbriller, som jeg i øvrigt elsker at gemme mig bag. Sidst men ikke mindst er tasken, som er ganske perfekt til arbejdsbrug. Der er plads til min macbook, notesbog og alle de kvinde-ting som er et must i vores tasker. Very pretty sag fra Pieces.

Work, work, work!
Nu vil jeg vaske fjæset, atter igen være mor-slidt og løbe ned for at kende min gude smukke lille mus <3

Kys kys

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERFUGLE I MAVEN OG OVERVÆLDET