3 PISSE SKØNNE MOMMY LOOKS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
I ET TANKESPIND

3 PISSE SKØNNE MOMMY LOOKS

skaermbillede-2018-01-22-kl-10-40-41 skaermbillede-2018-01-22-kl-10-46-26 skaermbillede-2018-01-22-kl-10-48-00

Reklame for Bubbleroom.

Lad os slå én ting fast, muligvis er vi mødre men det er dæmle ikke ens betydne med vi er røv kedelige! Jeg har tidligere fortalt, hvordan mit klædeskab har mere afslapningstøj, end lovligt er. Min garderobe er blevet forsømt og forklaringen er den søde barsel tid. Der er ingen tvivl om, at i den periode af vores liv er komfortabelt tøj vægter langt højere end modelækkerier. Ja, ja gode skønne fit mødre, har muligvis ikke samme udfordring med en forsømt garderobe, men det havde jeg fanme! Nu er de 20+ graviditets kg forsvundet og barsel tiden ovre, der er ingen undskyld ej heller en forklaring på, hvorfor man som mor ikke kan være møg skønne at glo på. Med ønsket om, ikke at være én af dem, som glemmer sig selv efter man har fået den vigtigste rolle i livet. MOR. Så har jeg hooket mig op Bubbleroom.

Én af de ting, som er vigtigt for mig, er at mit tøj er økonomisk forsvarligt. Godt nok er børnepengene netop rullet ind, MEN Kærlighedsvæsnet skal have tøj, og hun kommer i første række. Altid. Derfor har jeg samlet 3 pisse skønne mommy looks til dig idag, hvor der er masser inspo at hente. Om det er en playdate med børnene eller en aften uge med vino. Der er lidt til alle lejligheder. Da jeg selv er blevet møg glad for mine OBJECT bukser, går de altså igen i alle 3 looks 😉 De er SÅ fine og vildt dejlige at have på!

LOOK #1
Du har vel allerede luret på div instagram profiler, at den franske hat er vildt fashionable i øjeblikket, ligeledes er den vinrøde farve, som også er på bukser. Det et pisse smarte ved looket, er det snildt kan dresses op med et par heels mens blusen i sig selv bare er skøn! Det fungere til hverdag og en stille vino aften med veninderne.

LOOK #2
Det perfekte look, til lunch, vino og working. Toppen er feminin mens bukser har det typiske suit snit. Det giver et klassisk look. Personligt elsker jeg lidt kant, især i denne slags outfits, og ville derfor tag et par glitter eller farverige strømper på i de fine heelsTasken er genial, da den kan rumme en macbook. Perfekt til møder og arbejdstaske. At være lidt arbejds-lækker, er ikke en dårlig ting vel? 😉

LOOK #3
Skønt look. Perfekt til playdates og working look. Det er mere afslappet, men bestemt ikke dårligt! TOMMY HILFIGER sweatshirten ser bare så dejlig ud og sammen med de mere klassiske bukser og sneakers er looket tomboy inspireret. Elsker twistet, ved at dresse looket op med en vildt feminin taske!

 Det var sørme alt, hvad jeg havde på hjertet idag :*
Håber du kunne bruge det til noget!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I ET TANKESPIND