MOLLY MY – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
VINDEREN AF NOMI HØJSTOL

MOLLY MY

signemorkebergsjostrom-2signemorkebergsjostrom-1

Det er efterhånden nogle måneder siden, jeg skød serien med lille Molly My. Den smukke lille skabning, som er datter af Michala fra bloggen Bastabum. Blog-verden er ikke lille, de fleste af os kender hinanden. Vi mødes ikke mindst til event, modeuger og andre arrangementer. Jeg har tidligere skudt billeder for Michala og var lykkelig da jeg fik charmet hende til at låne Molly My. Hun er jo et syn for guder og i øvrigt fantastisk at arbejde med fotografisk. Sammen med min mua, som jeg i øvrigt elsker at arbejde med, Lina, fik vi sat et kreativt univers op. Lina er en del af mit kreative team, min kreative familie kan det kaldes. Ser du, en fotograf skal have styr på lys, indstillinger, vinker og poseringer. Ganske vist også overordnet billede og selvfølgelig retouche delen. Makeupartister og stylister er en uundværlig del af teamet. Fotograf assistenter er bestemt også dejlige, at have med. Da vi taler om et kreativt shoot med et barn, fandt jeg det bedst at holde os begrænset og intimt. LinaMichala, Molly My og jeg. Det er altid vigtigt, at gøre et barn tryg for at få det frem, man ønsker. Det er ihvertfald min erfaring som fotograf og mor.

Billederne skal ikke bruges til noget specifikt, det er blot mit eget kreative univers, som havde brug for at komme ud. At fortælle en historie igennem billeder, dele selv de inderste følelse og tanker igennem et fotografi. Sådan er det ofte, med os kreative væsner, vi har brug for at formidle uden at sætte ord på. Giver det overhoved mening? Well, sådan har jeg det ihvertfald 🙂

Derfor deler jeg et øjebliks billede, af historien vi skabte sammen. Hvad synes du?

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

 • Malene K

  Wow! Så smuk pige og meget smukke billeder. Går selv med fotografdrømme og bliver meget inspireret af dine billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Godt nytår!
  Min computer driller, sendte en besked og så alligevel ikke.
  Det er meget smukke fotografier du har taget, det er du god til:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Godt nytår!
  Meget smukke fotografier:-)
  Det gør du rigtig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDEREN AF NOMI HØJSTOL