NÆRVÆR ER FAKTISK TILTRÆNGT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NYTÅRSAFTEN OG OUTFITS

NÆRVÆR ER FAKTISK TILTRÆNGT

signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-3

Hjemme og nærvær er faktisk tiltrængt! Oven på en December, som i den grad har været en stressende mdr, oven i en ganske sorgfuld jul, er det virkelig dejligt bare at få slappet af. Jeg har stadig svært ved at rumme det hele, at forstå situationen. Men nærvær med Kærlighedsvæsnet er skønt.

Kærlighedsvæsnet havde før julen, nogle udfordrende uger i vuggestuen og hjemme. Hun har reageret! Når et barn er så lille, uden det store sprog, kan det være svært at hitte ud af hvad egentlig er hvad. Hun har især reageret i ugerne, omkring hendes samvær med sin far. Han har været på ferie i starten af December og igen her i julen. De har ikke tilbragt meget tid sammen. Faktisk kun 3 samværsdage er det blevet til i December. Om det er dét, eller at jeg blev akut opereret og morfar har været her til at hjælpe, eller om det er tænder. Måske noget helt andet, det ved jeg simpelthen ikke. Måske et sammensurium af det hele. Behøver jeg nævne, at jeg virkelig har været frustreret? Det er ikke sjovt og har været nogle lange dage og nætter, med et lille puttet hængetræ. Hun har virkelig haft et behov for at til at være helt tæt. Hele tiden. Og det skulle hun naturligvis havde muligheden til! Om ikke andet, er kan jeg se en her anden pige idag end ugerne inden jul. Hun er super glad, pjattende og sit eget gamle jeg. Det varmer virkelig mit hjerte. Åh alle de mor-bekymringer!

Kærlighedsvæsnet er vild med HAMA Maxi stick. I hendes hverdag i vuggestuen, har pædagogerne introduceret denne geniale form for kæmpe perler på stik eller perlesøm bliver de også kaldt. De er vildt god til fin motorikken. De er egentlig anbefalet til over 3 år, hvilket også betyder hun ikke på noget tidspunkt leger alene med perlesømmene. Hun kan dog nemt sidde og få dem sat i hullet. Faktisk er hun virkelig god til det og en klar anbefaling fra pædagogerne. Jeg har købt en kasse på PixiZoo med to plader og en masse perlesøm. Det er en kæmpe hit herhjemme og vil varmt anbefale det videre til jer som har børn på samme alder som Kærlighedsvæsnet. Kæmpe hit <3

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅRSAFTEN OG OUTFITS