NYTÅRSAFTEN OG OUTFITS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DET ER ALTSÅ IKKE NEMT

NYTÅRSAFTEN OG OUTFITS

signemorkebergsjostrom-5 signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-6

Vores nytårsaften. Den skulle forgå i København, nærmere Østerbro sammen med gamle veninder og deres børn. Særligt min barndomsveninde og hendes små lækre drenge. En ægte børne-nytårsaften! Vi alle ved jo, det er noget andet at fejre nytår med børn, end de vilde år uden børn. Lige pt. er det alt så ikke nemt og jeg ved ærligtalt ikke om vores aften bliver i afslapningstøj eller hvordan programmet kommer til at lyde. Det må tiden vise, hvad jeg lige kan rumme. Om ikke andet, skal du da bestemt ikke snydes for nytårsaften og outfits i de grå toner.

Et virkelig godt bud på hvordan vores nytårsaftens outfits kunne se ud. I de smukke grå toner, som jeg vitterligt elsker! Jeg rocker det skønneste sæt fra Second Female, henholdvist bluse og bukser. Hver del kan nemt bruges enkeltvis eller sammen. Stoffet er møg skønt, som falder virkelig fint på alle kropsformer. Hvis du skulle være i tvivl, er jeg vitterlig vild med sættet. Kærlighedsvæsnet rocker Mini A ture kjole med sorte strømpebukser og Pom Pom sutsko. Jeg kan umuligt løbe fra at hun er min vel 😉 Husk du kan stadig få 15% på hele dit køb, med rabatkoden: STYLEPIT15SIGNE

 Psssssst husk min advents giveaway på 1.500 kr til Stylepit

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER ALTSÅ IKKE NEMT