YNDLINGS FRISØREN!!! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DAGENS FEDE BØRNETIP

YNDLINGS FRISØREN!!!

ezgif-com-video-to-gifimg_1449 img_1419 img_1451

På min instagram story, har du kunne følge lidt med i mit desperate forsøg, på at charme mig til en haste tid hos yndlings frisør. Ærligtalt, har jeg ingen ide om hvad min egen hårfarve er. Har ikke set den siden jeg første gang farvede mit hår tilbage i start 90’erne! Jeg har faktisk ikke engang lyst til at vide det. Men dét, jeg enormt gerne vil blive fri for, er ubehagelige udgroninger og skallede pletter. De skallede pletter, er kommet efter mange måneders intens amning. Jeg er okay med det, men har bare ikke lyst til at glo på dem dagligt. Det betyder også en dyb afhængighed, af min absolutte yndlings frisør Michael Avenue.

Efter en spørgerundte på min story, mente fleretallet, at Michael ikke havde tid til mig før jul. Ergo jeg skulle tuller rundt med en skallet plet jul og nytår. Ikke rart! Heldigvis, tog alle pisse meget fejl!! YES! Fik charmet mig til en morgen tid i går og pragtfuldt var det. Det er jo så vigtigt! For mig, er mit kæmpe garn en virkelig vigtig del af mig. Anser en dårlig hårdag, langt værre en makeup-frie dage. Lidt perfektionist når det kommer til garnet på mit hoved. Og ærligtalt, der er ingen andre end Michael, som får lov til at rører ved det! Hans magiske hænder, sans for farver og forståelse for mit kæmpe garn. Jeg er vild med ham!

Morgen tid, sammen med Terese ( en af de skide skønne kvinder bag Impression PR ) og vupti vi havde en frisør-fest. Der endte ud i en vildt hyggelig frokost med Michael, TereseChristina og Irina. Hvilket mindede mig om, hvor vigtigt det er at omgåes selvstændige mennesker, som man både kan spare med men også er super positive! Så vigtigt! Vi spise desuden den bedste frokost på Jo-Lo’s social inde i byen.  I øvrigt undskylder jeg for mobil-billederne. Noget jeg sjældent bruger på bloggen, da jeg udover at være perfektionist omkring mit garn også er yderst perfektionist omkring mit arbejde.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS FEDE BØRNETIP