MØG FEMININT OG NEDTONET ELEGANT // MOM CRAVINGS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
VINDEREN AF BOBLES ELEFANTEN

MØG FEMININT OG NEDTONET ELEGANT // MOM CRAVINGS

bubbleroom

Sponsoreret af Bubblerom.

Et lækkert stylet look, er altid en god ide. For mig, elsker jeg detaljerne. Som et par strømper, smykker eller flænser. Hvilket præcis er de detaljer jeg deler med dig idag. Vi alle har hver vores stil, vores måde at udtrykke os på. Detaljer som vi rocker forskelligt. Heldigvis da, ellers ville vi alle rende rundt og ligne hinanden 😉 Et look, som jeg bestemt kan forestille mig, at jeg skulle rocke nytårsaften, en aften ude med pigerne eller på en romantisk date med en fantastisk mand, er dette look. Som jeg finder møg feminint og nedtonet elegant. Sølv strømper i stilletterne, flæserne på bukserne, sølv toppen og virkelig cool rå taske går lige i mit hjerte. Nemt kan det nedtones med en blazer eller kimono, evt denne og snildt kan det fremtones med møg lækkert makeup og hår. Kan mærke det kribler i fingrene, følelsen af at jeg MÅ eje dette look vokser. Kan du se det for dig? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDEREN AF BOBLES ELEFANTEN