LIDT OM MAGISK JUL, SØVN OG DAGENS BØRNE OUTFIT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
25% PÅ HOMEYNESS

LIDT OM MAGISK JUL, SØVN OG DAGENS BØRNE OUTFIT

signemorkebergsjostrom-8 signemorkebergsjostrom-9 signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-20 signemorkebergsjostrom-21

Kærlighedsvæsnet er fuldstændig opslugt af julen. Hun leger, danser og sludre med nisserne på kryds og tværs. Ikke mindst fik hun sig noget af en overraskelse af hun igår kom hjem, til hendes pakkekalender. Uh! Som du måske allerede har set på instagram story, så var jeg virkelig spændt på hendes reaktion. Som var magisk! Glæder mig helt vildt til at genskabe den magiske jul, ikke mindst at se den igennem hendes øjne. Cuteness overload! Julen for vores vedkommende er så småt startet. Hjemmet er pyntet lidt op og resten kommer løbene. Julekortene er modtaget og klar til at blive sendt ud. Vi har allerede tyvstartet på julens hjemmebag og på søndag har vi inviteret mine forældre på adventshygge.

Det danske stilrene mærke, Gro Company, har idag udgivet deres nyeste kollektion. En kollektion, som de kalder The hidden city. En virkelig fin kollektion. Måske har du allerede spottet, at Kærlighedsvæsnet tidligere har rocket tøj fra Gro. Og da en mail tikkede ind i min indbox, som jeg ville modtage lidt nye lækkerier fra mærket, kunne jeg ikke sige andet end ja. De laver altså bare skønne designs! Med prints der ikke skriger børn og snit som vi også ser på voksen moden, kan en modeelskende kvinde som jeg kun blive vild med deres designs. Dagens børne outfit er den fineste navy Gro kjole med guld prikker og et matchy hårbånd. Perfekt til både julens arrangementer, som til vuggestuen. Det er super blød stof og skøn pasform! I øvrigt, er jeg stadig fuldstændig op og kører over We do wood børnestol og børneskrivebord. Det er virkelig fedt! Burde nok pakke det væk og ind, eftersom det er en af hendes julegaver. Men hun er så glad for det, at jeg har svært ved det. #Mommyissues!

Desuden, sover Kærlighedsvæsnet virkelig dårligt i øjeblikket. Hun hoster ret meget, som vækker hende i løbet af natten. Hun er også snot forkølet! Vi har begge mørke rander under øjnene, stadig trætte når vi vågner om morgen og nu har det stået på i lang nok tid, og selvom jeg forventer det blot er en virus. Den alle andre også har. Så vil det altså berolige mit moderhjerte at få hende tjekket. Det er planen for imorgen, akut tid til lægen. I øvrigt, har jeg læst lidt om hostesaft til små børn, er lidt i tvivl om virkningen og ikke mindst hvor pisse godt det er for de små. Men overvejer det virkelig! Det er pisse synd for hende! Har du prøvet det?

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% PÅ HOMEYNESS