MARMAR 25% RABAT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FANTASTISKE ADVENTSGAVER TIL HAM UNDER 120KR

MARMAR 25% RABAT

signemorkebergsjostrom-2signemorkebergsjostrom-3signemorkebergsjostrom-5signemorkebergsjostrom-4signemorkebergsjostrom-5

Et mærke som jeg på alle måder er vild med til Kærlighedsvæsnet, det er MarMar Copenhagen. Jeg elsker simpelthen deres styles! Efter jeg er blevet mor og har bevæget mig lidt mere over i mommy blog kategorien. Har jeg fået et større indblik i tankerne bag MarMar. Dét har bestemt ikke fået mig til at elske dem mindre, tværtimod er jeg kun blevet større og større fan. De er så kvalitetsbevidste, at vi vitterligt godt kan pakke tanken “vi betaler en højere pris for mærket” fuldstændig sammen. Vi kunne ikke tag mere fejl! Det vi betaler for er vitterligt, kvaliteten.

Boozt har black friday, som du måske allerede luret på min instagram story igår. De har også 25% på udvalgte styles fra MarMar. Her i blandt hele det sæt, som Kærlighedsvæsnet rocker på vores billede. Det er simpelthen det fineste sæt. Find bukserne her og blusen her. I øvrigt kan jeg varmt anbefale vinterjakke, tilhørende bukser og deres flyverdragt, de ting har Kærlighedsvæsnet og de er bare super lækker!

Ej men jøsses, elsker det hele!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FANTASTISKE ADVENTSGAVER TIL HAM UNDER 120KR